Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO Delta Dunarii in cele mai frumoase ilustrate din trecut. De ce este atat de special taramul de la Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
FOTO Delta Dunarii in cele mai frumoase ilustrate din trecut. De ce este atat de special taramul de la Marea Neagra

Delta Dunarii s-a numarat dintotdeauna printre cele mai atractive tinuturi ale Romaniei. O arata si nenumaratele ilustrate din anii de comunism, pe care oaspetii Deltei le trimiteau celor dragi. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani. Era una dintre cele mai suple artiste din Romania FOTO

Anca Turcasiu este o actrita si cantareata romana care a debutat la 12 ani in filmul De dragul tau, Anca!. Pe langa talentul incontestabil, artista este si o prezenta incantatoare oriunde paseste. Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani Anca Turcasiu face ravagii pe unde se prezinta. Pe langa atitudinea sa .

Cum e scoala in Japonia. Cum invata elevii intr-una dintre cele mai stricte tari din lume

Scoala in Japonia este diferita de restul lumii, chiar si fata de cea din statele nordice europene. Asia se remarca printr-un mozaic cultural deosebit, dar toate tarile din Extremul Orient au un lucru in comun: strictetea. Educatia in Japonia este extrem de importanta, asa ca toti copiii trebuie sa invete ce sunt responsabilitatea si respectul .

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate dinastii din lume, Goldsmith si Rothschild, a murit in urma unui accident de ATV, potrivit publicatiei britanice The Telegraph. Adolescenta Iris Annabel Goldsmith,.

VIDEO Povestea nespusa a Sinagogii Mari din Constanta. Cum a ajuns in ruina unul dintre cele mai frumoase edificii din tara

Un serial despre soarta Sinagogii Mari din Constanta, un superb edificiu de patrimoniu lasat in ruina, a fost creat de un evreu constantean. Primul episod din Sinagoga Mare din Constanta Povestea nespusa a fost postat deja pe canalul Youtube si cuprinde imagini cutremuratoare din interiorul lacasului de cult.

Sotia parasita, cheia uneia dintre cele mai mari anchete din istoria politiei britanice. Clujeanul suspectat de crima a fost cautat timp de 6 ani

Una dintre cele mai complexe anchete din istoria politiei din Marea Britanie, in care s-a folosit un numar record de probe ADN, a fost finalizata cu ajutorul sotiei principalului suspect, un tanar care locuieste in Dej. Cristian Sabou 27 de ani) a fost arestat zilele trecute fiind acuzat ca a ucis, in urma cu 6 ani, o artista de 55 de ani din Anglia.

Digi24: Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani, intr-un accident

Mostenitoarea a doua puternice dinastii britanice Goldsmith si Rothchild a murit la varsta de 15 ani. Mai multe echipe de salvatori au ajuns la fata locului, insa adolescenta nu a mai putut fi salvata.

Mostenitoarea a doua dintre cele mai cunoscute dinastii din lume a murit intr-un accident

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate dinastii din lume, Goldsmith si Rothschild, a murit in urma unui accident de ATV, potrivit publicatiei britanice The Telegraph.

Mediastandard.ro: Trump vrea sa vorbeasca despre cat de partinitoare sunt platformele de social media cu cele mai indoielnice figuri din online

Summit-ul despre social media organizat de Casa Alba este unul dintre subiectele acestei saptamani, din mai multe motive: misticitatea din spatele evenimentului - echipa presedintelui american nepunand la dispozitia presei prea multe informatii -, cat si interesul crescut cu privire la pozitia lui Donald Trump in privinta retelelor de socializare.

Volkswagen Beetle, una dintre cele mai cunoscute masini din istorie, a iesit din scena

La uzina din Puebla Mexic) a fost produs ultimul exemplar de Volkswagen Bettle, masina de mici dimensiuni care a facut istorie, dar care nu a mai avut cum sa tina pasul cu timpurile. in locul ei la uzina mexicana va fi produs un SUV. Volkswagen a readus Bettle in prim-plan in anii 90, dar vanzarile in lume au fost mici: 500. 000 de masini in ultimii 20 de ani.

FOTO Rusia: Cea mai neobisnuita plaja din lume este un ghetar. La soare, la 32 de grade, in cel mai mare oras construit pe permafrost

Temperatura a urcat duminica pana la 32 de grade in Iakutsk, unul dintre cele mai reci orase din lume si cel mai mare oras construit pe permafrost, motiv pentru care siberienii s-au racorit direct pe gheata, relateaza Siberian Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )