Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Editia de sambata a festivalului George Enescu, in imagini

România Liberă România Liberă,
FOTO: Editia de sambata a festivalului George Enescu, in imagini

Sambata, iubitorii de muzica clasica s-au bucurat de recitalul sustinut de Murray Perahia. continuă pe România Liberă

FOTO. Imagini uluitoare de la cea de-a patra zi a festivalului George Enescu

Miercuri a avut loc cea de-a patra zi a festivalului George Enescu.

Ioan Holender si-a luat ramas-bun de la publicul Festivalului George Enescu: imi pare rau ca, desi presedintii Romaniei au promis, tara nu are o sala demna de cultura ei (VIDEO)

Ioan Holender, care a anuntat ca se retrage din functia de director al Festivalului International George Enescu, dupa editia de anul acesta, si-a luat ramas-bun, joi, de la publicul festivalului, precizand ca.

Victor Ponta: Editia din 2017 a Festivalului George Enescu va continua sa creasca in valoare si prestigiu!

Premierul Victor Ponta a transmis sambata, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca este de parere ca, editia din 2017 a Festivalului Enescu va continua sa creasca in valoare si prestigiu. Totodata, premierul.

Piata Festivalului George Enescu

In perioada 10-20 septembrie, in Piata George Enescu din Capitala are loc Piata Festivalului, un eveniment cu acces gratuit pentru toti bucurestenii amatori ai armoniilor clasice. La fiecare editie a Festivalului George Enescu, Piata Festivalului ii scoate pe Mozart, Strauss si Beethoven in strada.

Surse: Vladimir Jurowski va fi noul director artistic al Festivalului International George Enescu

Festivalului International George Enescu va avea un nou director artistic incepand cu editia din 2016. Vladimir Jurowski va lua locul lui Ioan Holender, informeaza surse muzicale, citate de Agerpres.

Gala Folk You a intrat peste Festivalul George Enescu

SCANDAL Doua recitaluri din cadrul Festivalului International George Enescu, Fazil Say si Murray Perahia, au fost afectate puternic de Gala Folk You, desfasurata in paralel in Piata George Enescu.

Legendara Filarmonica din Berlin

Dupa 18 ani de negocieri, Filarmonica din Berlin, dirijata de Simon Rattle, va concerta la Sala Palatului, in cadrul Festivalului George Enescu. in program opere de Britten si Sostakovici.

FOTO. Festivalul George Enescu evenimentul ARTISTIC al anului 2015

Festivalul George Enescu a captat, si in acest an, atentia publicului romanesc, fiind socotit, in egala masura, un eveniment artistic, dar si un eveniment monden.

Filarmonica George Enescu interpreteaza Simfonia nr. 4, de la 17.00

LIVE VIDEO Filarmonica George Enescu, sub conducerea dirijorala a lui Peter Ruzika, in direct pe adevarul. ro, de la ora 17.

Schimbari de ultim moment la Festivalul George Enescu

Pianistul Rudolf Buchbinder il va inlocui pe Arcadi Volodos la concertul din 11 septembrie, de la Ateneul Roman din Bucuresti.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )