Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gala Folk You a intrat peste Festivalul George Enescu

Adevărul Adevărul,
Gala Folk You a intrat peste Festivalul George Enescu

SCANDAL Doua recitaluri din cadrul Festivalului International George Enescu, Fazil Say si Murray Perahia, au fost afectate puternic de Gala Folk You, desfasurata in paralel in Piata George Enescu. continuă pe Adevărul

Un recital de la Ateneu, afectat de Gala Folk You!

Recitalul sustinut de pianistul Murray Perahia, sambata, la Ateneul Roman, in cadrul Festivalului George Enescu, a fost afectat de Gala Folk You!, desfasurata in Piata Enescu, organizatorii festivalului cerandu-si scuze ulterior publicului pentru zgomotul inacceptabil din piata.

Schimbari de ultim moment la Festivalul George Enescu

Pianistul Rudolf Buchbinder il va inlocui pe Arcadi Volodos la concertul din 11 septembrie, de la Ateneul Roman din Bucuresti.

Festivalul George Enescu a umplut pana la 100% hotelurile din Bucuresti

Festivalul George Enescu, cel mai important eveniment cultural al toamnei , a umplut pana la 100% hotelurile din Bucuresti, scrie Ziarul Financiar. Turistii sunt dispusi sa plateasca chiar si 1. 000 de.

Angela Gheorghiu neaga faptul ca ar fi fost invitata sa participe la Festivalul George Enescu: Nu am primit nicio invitatie oficiala

Angela Gheorghiu a declarat ca nu a primit nicio invitatie oficiala de a participa la Festivalul George Enescu. Afirmatiile sopranei vin ca o reactie la interviul in care Mihai Constantinescu a declarat ca.

FOTO. Imagini uluitoare de la cea de-a patra zi a festivalului George Enescu

Miercuri a avut loc cea de-a patra zi a festivalului George Enescu.

Festivalul George Enescu 2015. Singurul roman din Filarmonica din Berlin devaluie cum si-a implinit visul

Violonistul Laurentiu Dinca, singurul muzician de origine romana din Orchestra Filarmonicii din Berlin, a dezvaluit, joi, ca si-a indeplinit un vis cand a ajuns sa fie membru al celebrului ansamblu.

Filarmonica George Enescu interpreteaza Simfonia nr. 4, de la 17.00

LIVE VIDEO Filarmonica George Enescu, sub conducerea dirijorala a lui Peter Ruzika, in direct pe adevarul. ro, de la ora 17.

Folk you, George Enescu!!

Mai rar se intampla asemenea gafe artistice: sa suprapui celui mai mare eveniment dedicat muzicii clasice unul dedicat muzicii folk-rock. S-a intamplat la sfarsitul acestei saptamani, cand Festivalul George Enescu a fost bruiat auditiv de muzicienii Galei Folk You, de pe scena amplasata chiar in apropierea Ateneului Roman.

Ioan Holender si-a lansat cartea despre Festivalul Enescu

Vineri dupa-amiaza s-a lansat intr-un cadru festiv, in foaierul Ateneului Roman, volumul Festivalul George Enescu in Era Holender, aparut la Editura Operei Nationale Bucuresti.

FOTO. Festivalul George Enescu evenimentul ARTISTIC al anului 2015

Festivalul George Enescu a captat, si in acest an, atentia publicului romanesc, fiind socotit, in egala masura, un eveniment artistic, dar si un eveniment monden.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2214 seconds )