Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTO FASCINANTE: Cum arata cele mai frumoase statii de METROU din lume

România Liberă România Liberă,
FOTO FASCINANTE: Cum arata cele mai frumoase statii de METROU din lume

Statiile de metrou sunt asociate, in general, cu aglomeratia, insa aproape niciodata cu arhitectura. Cu toate acestea, in lume exista cateva statii de metrou care ne demonstreaza de ce arhitectura este una dintre cele sapte arte. continuă pe România Liberă

Cele mai frumoase birouri amenajate in ultimele 12 luni

Spatii de relaxare, lumina naturala si surprize la tot pasul: cum arata cele mai frumoase amenajari de birouri din ultimele 12 luni.

FOTO: Cantareste cat un Airbus A380. Cum arata cel mai mare CAMION din lume, fabricat in BELARUS

Campioanele BelAZ sunt fabricate in Belarus, insa au fost produse, initial, in Uniunea Sovietica. Cele mai mari camioane din lume sunt folosite pentru a transporta cantitati uriase de minereuri.

Peste 15.500 de locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt disponibile in Bucuresti. Cele mai putine, in Mehedinti

Peste 15. 500 de locuri de munca sunt disponibile, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava, Bacau, Salaj, Caras-Severin si Gorj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cum au aparut peste un milion de romani pe liste suplimentare, in primul tur al prezidentialelor. Cine sunt baronii din judetele cele mai vizitate in ziua votului

La alegerile prezidentiale 2014, in primul tur, au votat pe listele suplimentare1. 284 de persoane. Cele mai multe voturi pe listele suplimentare s-au intregistrat in judetul Cluj, un important centru universitar. adevarul. ro va prezinta situatia pe fiecare judet in parte, dar mai ales cum au devenit Oltul si Teleormanul judete-magnet pentru votanti, in ziua de 2 noiembrie.

(P) ContiWinterContact TS 850, desemnate cele mai bune anvelope de iarna

Anvelopele ContiWinterContact TS 850 au fost desemnate cele mai bune anvelope de iarna de catre revista Auto Motor und Sport in urma testarii a 10 cauciucuri cu dimensiunea 205/55 R 16 H pe un Volkswagen Golf.

Situatia locurilor de munca la nivel national: peste 15.500 posturi libere, cele mai multe in Bucuresti

Numarul de locuri de munca disponibile la nivel national depaseste 15. 500, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava, Bacau, Salaj, Caras-Severin si Gorj, a anuntat, vineri,.

Peste 15.500 de locuri de munca, disponibile vineri. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

Peste 15. 500 de locuri de munca sunt disponibile, vineri, in toata tara. Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj si Prahova, conform unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Salariul mediu a crescut in septembrie cu 0,9%, la 1.698 lei. Care sunt domeniile cu cele mai semnificative cresteri

Salariul mediu a crescut in septembrie cu 15 lei si a ajuns la 1. 698 de lei. Potrivit Institutului National de Statistica, cresterea s-a datorat primelor ocazionale pe care le-au primit angajatii. Cele mai mari .

Certificarile pentru cele mai noi tehnologii si limbile straine rare, atuurile pentru o angajare sigura in IT

Pentru o angajare sigura intr-o companie mare de IT, specialistii ar trebui sa detina certificari pentru cele mai noi tehnologii de pe piata si sa cunoasca cel putin o limba straina, potrivit Stefanini Romania, subsidiara locala a Stefanini, unul dintre principalii jucatori globali in externalizarea de servicii IT.

Apple, primul in topul Forbes pentru cele mai valoroase companii

Aceasta este una dintre acele stiri unde se prezinta si cifre. Nu facem asta in mod normal, insa pentru Apple, o companie de tehnologie este o realizare majora. Topurile alcatuite de Forbes sunt probabil cele mai importante pentru imaginea unei companii, iar Apple demonstreaza ca si o companie care ofera produse IT consumatorului de rand poate ajunge pe primul loc. Pentru o companie precum Microsoft, care produce in mare parte software si are o multime de contracte cu o multime [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )