Libnet.ro
UNICEF

20:16

FOTO Fluturasi antivaccinare cu informatii false, distribuiti in cutiile postale. Reactia Ministerului Sanatatii

Adevărul Adevărul,
FOTO Fluturasi antivaccinare cu informatii false, distribuiti in cutiile postale. Reactia Ministerului Sanatatii

Pliante anti-vaccinare care contin informatii false, de tipul vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati, vaccinarea iti poate distruge copilul pentru intreaga viata sau pesticide in vaccinuri, au fost distribuite in ultimele zile in cutiile postale ale bucurestenilor, semnaleaza deputatul Pro Romania Gabriela Podasca. Pintea: Condamn gestul iresponsabil al celor care recurg la astfel de modalitati iresponsabile de dezinformare. continuă pe Adevărul

FOTO Fluturasi anti-vaccinare cu informatii false, distribuiti in cutiile postale: Vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati

Pliante anti-vaccinare care contin informatii false, de tipul vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati, vaccinarea iti poate distruge copilul pentru intreaga viata sau pesticide in vaccinuri, au fost distribuite in ultimele zile in cutiile postale ale bucurestenilor, semnaleaza deputatul Pro Romania Gabriela Podasca. Pintea: Condamn gestul iresponsabil al celor care recurg la astfel de modalitati iresponsabile de dezinformare.

Ministrul Sanatatii, despre distribuirea pliantelor antivaccinare cu informatii false: Vom face plangere penala pentru ca lucrurile au luat-o razna

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a anuntat ca va face plangere penala impotriva celor care distribuie pliante anti-vaccinare care contin informatii false, de tipul vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati, vaccinarea iti poate distruge copilul pentru intreaga viata sau pesticide in vaccinuri.

Ministerului Sanatatii si UNICEF folosite fraudulos in campania antivaccinare! Pliante cu informatii false au fost distribuite in cutiile postale: Vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati (FOTO)

Sustinatorii campaniei antivaccinare distribuie in cutiile postale pliante care contin informatii false si folosesc fraudulos siglele Ministerului Sanatatii si UNICEF in plina epidemie de.

Ministerului Sanatatii si UNICEF folosite fraudulos in campania antivaccinare! Pliante cu informatii false, distribuite in cutiile postale: Vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati. Asociatia care a distribuit pliantele, membra CpF (FOTO)

UPDATE: Asociatia Pro Decizii Informate, care a tiparit si distribuit pliantele anti-vaccin, este membra a Coalitiei pentru Familie. Coalitia pentru Familie este cea care sustine ca a strans 3 milioane.

Cine sunt militantii antivaccinare care au distribuit brosuri cu informatiifalse

Militantii antivaccinare au schimbat tactica si au inceput sa joace murdar: plaseaza in cutiile postale ale bucurestenilor pliante antivaccinare - cu siglele Ministerului Sanatatii, Organizatiei Mondiale a Sanatatii si UNICEF - care contin informatii false, de tipul vaccinul ROR contine celule de fetusi avortati, vaccinarea iti poate distruge copilul pentru intreaga viata sau pesticide in vaccinuri.

Ministerul Sanatatii, plangere penala impotriva celor care au distribuit informatii false privind vaccinurile

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, ca institutia pe care o conduce intentioneaza sa depuna plangere penala impotriva celor care au promovat si distribuit informatii potrivit carora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )