Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO A fost deschisa prima clinica de mari arsi din Romania care corespunde tuturor standardelor: Este peste Austria si Belgia

Adevărul Adevărul,
FOTO A fost deschisa prima clinica de mari arsi din Romania care corespunde tuturor standardelor: Este peste Austria si Belgia

Clinica de mari arsi de la Timisoara a fost inaugurata, miercuri, la eveniment participand si ministrul Sanatatii Sorina Pintea. Managerul Spitalului Judetean Timisoara a declarat ca in clinica de mari arsi de la Timisoara conditiile de tratament sunt peste cele din Austria sau Belgia. continuă pe Adevărul

FOTO Clinica de Mari Arsi din Timisoara, inaugurata dupa 9 ani de la inceperea lucrarilor

Clinica de Mari Arsi de la Spitalul Judetean din Timisoara va fi inaugurata miercuri, 9 octombrie, in prezenta ministrului Sanatatii, Sorina Pintea.

Sorina Pintea, la inaugurarea Clinicii de Mari Arsi din Timisoara: Da, este o zi istorica!

Cea mai mare clinica de arsi din Romania devine functionala. Este vorba despre spitalul din Timisoara, care va fi functional chiar de maine, insa cu doar 3 din 5 rezerve. Celalte doua vor fi functionale in.

FOTOGALERIE Prima clinica pentru mari arsi din Romania a fost inaugurata la Timisoara: Este o zi istorica

Centrul de Mari Arsi Casa Austria) din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara, primul din Romania care are conditii de maxima siguranta pentru tratarea pacientilor mari arsi, a fost inaugurat miercuri. Este foarte important ca incepand de joi acest centru va putea sa primeasca pacienti. Este o zi istorica, spune ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Marea Britanie deschide prima clinica unde gamerii se pot trata de dependenta

NHS National Health Service, sistemul de asistenta medicala de stat din Regatul Unit- n. red. ) deschide prima clinica de specialitate din tara pentru a-i trata pe copiii si adultii dependenti de jocul pe calculator precum Fortnite, Candy Crush si Call of Duty, scrie the Guardian. Personalul ii va ajuta pe cei cu varsta cuprinsa intre 13 si 25 de ani, a caror viata este afectata de nenumaratele ore de jucat la computer. incepand de marti, medicii si alti profesionisti din domeniul sanatatii din Anglia isi vor incepe activitatea, urmand ca debutul tratamentului sa aiba loc de luna viitoare.

Prima sectie de spital din Romania care are toate conditiile pentru pacientii mari arsi, inaugurata la 4 ani dupa Colectiv: sectia are deocamdata doar 3 paturi

Prima sectie de spital din Romania care va avea toate conditiile si dotarile necesare pentru a ingriji pacienti mari arsi urmeaza sa fie inaugurata saptamana aceasta la Timisoara, in cadrul Spitalului Judetean, si va avea, pentru inceput, doar 3 paturi pentru astfel de pacienti. Pana la finalul lunii octombrie ar urma sa fie date in folosinta inca doua boxe pentru pacientii mari arsi doua paturi), capacitatea totala a clinicii urmand sa fie de 5 locuri.

Prima Branzarie a fost deschisa la Sibiu, in prezenta ministrului Agriculturii, Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a inaugurat, la Sibiu, prima Branzarie din tara, el anuntand ca .

Care sunt cele mai mari obiecte din Universul vizibil

Pe langa plante, stele, galaxii sau gaurii negre, Universul mai gazduieste si alte obiecte cosmice. Iata o lista cu cele mai mari obiecte care iti arata cat de fascinant poate fi.

Utile: De ce NASA vrea sa trimita rachete nucleare pe Luna si Marte; Cele mai mari biserici din lume. Unde se gasesc mormantul lui Cristofor Columb si cele mai valoroase picturi murale

Pericolul din masinile de spalat. Acestea ar putea imprastia bacterii de la o spalare la alta. Infectii si boli de plamani. Ce pot ascunde transpiratiile nocturne.

Prima companie care iese din proiectul criptomonedei Libra a Facebook: PayPal. Cine a ramas

La o saptamana dupa ce au aparut zvonuri precum ca Visa, Mastercard si alti parteneri financiari care s-au inscris pentru a ajuta la dezvoltarea retelei de plati bazata pe criptomonede - Libra - iau in calcul sa paraseasca proiectul inceput de Facebook, apar si primele reactii oficiale. Procesatorul de plati PayPal Holdings a anuntat ca paraseste Libra Association, entitatea care gestioneaza efortul condus de Facebook de a emite moneda digitala Libra, fiind primul membru care a iesit din grup.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3084 seconds )