Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTOGALERIE Prima clinica pentru mari arsi din Romania a fost inaugurata la Timisoara: Este o zi istorica

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Prima clinica pentru mari arsi din Romania a fost inaugurata la Timisoara: Este o zi istorica

Centrul de Mari Arsi Casa Austria) din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara, primul din Romania care are conditii de maxima siguranta pentru tratarea pacientilor mari arsi, a fost inaugurat miercuri. Este foarte important ca incepand de joi acest centru va putea sa primeasca pacienti. Este o zi istorica, spune ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. continuă pe Hotnews

FOTO A fost deschisa prima clinica de mari arsi din Romania care corespunde tuturor standardelor: Este peste Austria si Belgia

Clinica de mari arsi de la Timisoara a fost inaugurata, miercuri, la eveniment participand si ministrul Sanatatii Sorina Pintea. Managerul Spitalului Judetean Timisoara a declarat ca in clinica de mari arsi de la Timisoara conditiile de tratament sunt peste cele din Austria sau Belgia.

Sorina Pintea, la inaugurarea Clinicii de Mari Arsi din Timisoara: Da, este o zi istorica!

Cea mai mare clinica de arsi din Romania devine functionala. Este vorba despre spitalul din Timisoara, care va fi functional chiar de maine, insa cu doar 3 din 5 rezerve. Celalte doua vor fi functionale in.

FOTO Clinica de Mari Arsi din Timisoara, inaugurata dupa 9 ani de la inceperea lucrarilor

Clinica de Mari Arsi de la Spitalul Judetean din Timisoara va fi inaugurata miercuri, 9 octombrie, in prezenta ministrului Sanatatii, Sorina Pintea.

Prima sectie de spital din Romania care are toate conditiile pentru pacientii mari arsi, inaugurata la 4 ani dupa Colectiv: sectia are deocamdata doar 3 paturi

Prima sectie de spital din Romania care va avea toate conditiile si dotarile necesare pentru a ingriji pacienti mari arsi urmeaza sa fie inaugurata saptamana aceasta la Timisoara, in cadrul Spitalului Judetean, si va avea, pentru inceput, doar 3 paturi pentru astfel de pacienti. Pana la finalul lunii octombrie ar urma sa fie date in folosinta inca doua boxe pentru pacientii mari arsi doua paturi), capacitatea totala a clinicii urmand sa fie de 5 locuri.

Marii arsi vor putea fi ingrijiti in premiera in Romania, la 4 ani de la Colectiv: primele doua centre se deschid saptamana aceasta la Timisoara si Iasi

Primele doua centre din Romania care intrunesc toate conditiile pentru ingrijirea pacientilor mari arsi vor fi inaugurate saptamana aceasta, in cadrul spitalelor judetene de la Timisoara si Iasi. Inaugurarea centrului de la Iasi a fost anuntata astazi de ministrul Sanatatii, dupa ce managerul spitalului din Timisoara anuntase, ieri, ca centrul din Timisoara urmeaza sa fie inaugurat miercuri. Centrul de la Timisoara va avea 5 locuri, iar cel de la Iasi 6 paturi. Inaugurarea celor doua centre vine la 4 ani de la tragedia din clubul Colectiv.

Marea Britanie deschide prima clinica unde gamerii se pot trata de dependenta

NHS National Health Service, sistemul de asistenta medicala de stat din Regatul Unit- n. red. ) deschide prima clinica de specialitate din tara pentru a-i trata pe copiii si adultii dependenti de jocul pe calculator precum Fortnite, Candy Crush si Call of Duty, scrie the Guardian. Personalul ii va ajuta pe cei cu varsta cuprinsa intre 13 si 25 de ani, a caror viata este afectata de nenumaratele ore de jucat la computer. incepand de marti, medicii si alti profesionisti din domeniul sanatatii din Anglia isi vor incepe activitatea, urmand ca debutul tratamentului sa aiba loc de luna viitoare.

Au vandut gaini vopsite, sa para de tara: cat de mari au fost amenzile dintr-o piata din Romania

Daca ai crezut vreodata ca o gaina galbena este mai sanatoasa decat una de culoarea alba, un caz recent dintr-o piata din Romania iti atesta contrariul. Printre multi oameni din Romania, exista perceptia conform careia gainile, puii si cocosi care au piele galbena sunt mai sanatosi si mai gustosi decat cei cu pielea alba. in .

Transportatorii se opun modificarii cerute de Bruxelles la legea RCA: Preturile vor creste pentru toti detinatorii celor 8,2 milioane de vehicule din Romania

Uniunea Nationala Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) cere Guvernului sa nu modifice Legea nr. 1322017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto RCA), pe motiv ca ar putea aparea dezechilibre grave si preturile vor creste accentuat pentru toti detinatorii celor 8,2 milioane de vehicule din Romania, indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice.

Statistici privind jocurile online din Romania

Industria de jocuri de noroc din Romania a evoluat odata cu tehnologia, oferind pasionatilor de jocuri de noroc posibilitatea de a se distra si a-si incerca norocul jucand diferite jocuri de casino. Potrivit reprezentantilor Asociatiei Organizatorilor de Sloturi - ROMSLOT, piata jocurilor de noroc este stabila si matura, un lucru imbucurator atat pentru jucatori, cat si pentru operatorii de jocuri de noroc.

S-A DAT LEGE! Barbatii din Romania pot iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48!

Vesti bune pentru o parte dintre romani! Iata cine va puteaiesi la pensie cu pana la 15 ani mai devreme. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )