Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cel mai bine pazit secret al lui Nicolae Ceausescu. Apare TOTUL in actele oficiale

Antena3 Antena3,
Cel mai bine pazit secret al lui Nicolae Ceausescu. Apare TOTUL in actele oficiale

In urma cu 26 de ani, Nicolae Ceausescu era omagiat cu mare fast pe 26 ianuarie cu ocazia implinirii varstei de 71 de ani, insa nu aceasta era data lui de nastere. Cel mai. continuă pe Antena3

Testul suprem al sunetului pentru iPhone: Care se aude cel mai bine [VIDEO]

Pentru ca exista in continuare modele functionale ale tuturor iPhone-urilor, cineva s-a gandit sa faca un test comparativ al puterii audio cu toate variantele. Orice utilizator de iPhone va poate confirma ca nu toate telefoanele iesite din Cupertino sunt la fel. Schimbarile de design, din doua in doua generatii, sunt cele mai evidente. Se pare [].

UPDATE. FOTO. UDREA, urmarita PENAL pentru spalare de bani in dosarul Microsoft si falsuri in declaratia de avere. Udrea: Cel mai bine este sa fie intrebat domnul Cocos

Elena Udrea este URMARITA PENAL pentru spalare de bani in dosarul Microsoft si pentru fals in declaratia de avere, conform DNA.

FOTO TOP 10 Cele mai fiabile masini second-hand in Germania 2015. Modelul Dacia cel mai bine clasat

Clasamentul celor mai fiabile masini second-hand de pe piata germana a ajuns la o noua editiei, modelele germane fiind din nou in top, urmate de cele asiatice. intre cele 129 de modele din din top figureaza si cateva modele Dacia.

Ziua lui Nicolae Ceausescu. Cum era sarbatorit cel mai de seama carmaci. Un film despre fostul dictator este lansat astazi in Baragan

Ziua lui Nicolae Ceausescu. Pana in 1989, ziua de 26 ianuarie era marcata prin festivitati ample si ode inchinate celui mai iubit conducator. Spectacolele omagiale se tineau lant in toata tara. La Calarasi insa activistii sarbatoreau discret. Astazi, un film despre fostul dictator va fi lansat in orasul de pe malul Borcei.

Cel mai iubit fiul al poporului ar fi implinit 97 de ani. Cum era sarbatorita ziua lui Nicolae Ceausescu in comunism

26 ianuarie este o zi obisnuita acum pentru romani, insa inainte de 1989 era marcata prin festivitati ample si ode dedicate celui mai iubit fiu al poporului. 26 ianuarie este ziua in care s-a nascut Nicolae Ceausescu.

FOTO Ziua lui Nicolae Ceausescu. Cum au sarbatorit valcenii ultima zi de nastere a Marelui Erou

Ziua lui Nicolae Ceausescu. Cu mic, cu mare, toti valcenii au fost angrenati in ianaurie 1989 in activitatile de omagiere a Marelui Erou. De la elevi pana la muncitori, locuitorii judetului au fost nevoiti sa-I aduca osanale tovarasului Nicolae Ceausescu, cel pe care ziaristii locali il numeau in acel moment ctitor de tara noua.

Adevarul Live, ora 11.00. Cartianu, despre ziua lui Nicolae Ceausescu

Pe 26 ianuarie se sarbatorea, cu fast, in comunism, ziua tovarasului Nicolae Ceausescu. Jurnalistul Grigore Cartianu, autor al mai multor carti despre Revolutie, arata cine erau lingusitorii si de ce acceptau acestia umilinta.

Adevarul Live: Cartianu, despre ziua lui Nicolae Ceausescu

Pe 26 ianuarie se sarbatorea, cu fast, in comunism, ziua tovarasului Nicolae Ceausescu. Jurnalistul Grigore Cartianu, autor al mai multor carti despre Revolutie, arata cine erau lingusitorii si de ce acceptau acestia umilinta.

Ziarul Dobrogea Noua scotea numar omagial de ziua lui Nicolae Ceausescu. Stejarul 88, planul Securitatii pentru protejarea celui mai iubit fiu al poporului

Pe 7 si 26 ianuarie, atunci cand Elena si Nicolae Ceausescu isi serbau ziua de nastere, Dobrogea Noua scotea numere omagiale.

Mobila facuta la Arad pentru ziua lui Nicolae Ceausescu nu a mai ajuns niciodata la fostul dictator

Nicolae Ceausescu ar fi implinit astazi 97 de ani. Daca in Bucuresti ziua de 26 ianuarie era o adevarata sarbatoare, la Arad nu se intampla mare lucru. Sunt persoane care nu iti amintesc sa se petreaca ceva deosebit, doar se amintea de ziua conducatorului iubit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )