Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO Igor Dodon, la masa cu Vladimir Putin la meciul de deschidere de la Mondialul din Rusia

Adevărul Adevărul,
FOTO Igor Dodon, la masa cu Vladimir Putin la meciul de deschidere de la Mondialul din Rusia

La invitatia omologului sau rus, Igor Dodon a participat joi, 14 iunie, la meciul de deschidere de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Presedintele moldovean a fost surprins luand masa alaturi de premierul Dmitrii Medvedev si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. continuă pe Adevărul

Igor Dodon, mesaj de felicitare pentru Klaus Iohannis: Doresc sa remarc disponibilitatea pentru consolidarea relatiilor dintre ambele state

Presedintele, Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis un mesaj de felicitare liderului de la Cotroceni, Klaus Iohannis, cu prilejul zilei sale de nastere. Seful statului i-a adresat omologului sau roman cele mai sincere felicitari, impreuna cu alese urari de bine.

Vladimir Putin a primit o scrisoare de la Kim Jong-un. intreaga lume era extrem de ingrijorata

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a primit joi la Kremlin pe seful prezidiului Adunarii Supreme a Poporului din Coreea de Nord, Kim Yong Nam, care i-a inmanat un mesaj in scris din partea liderului.

FOTO Dodon, din nou alaturi de Putin. Presedintele participa la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal

Igor Dodon a ajuns miercuri, 13 iunie, la Moscova, pentru a participa la meciul de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Seful statului a venit in capitala Rusiei la invitatia omologului sau rus, Vladimir Putin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )