Libnet.ro
UNICEF

07:30

Igor Dodon, mesaj de felicitare pentru Klaus Iohannis: Doresc sa remarc disponibilitatea pentru consolidarea relatiilor dintre ambele state

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, mesaj de felicitare pentru Klaus Iohannis: Doresc sa remarc disponibilitatea pentru consolidarea relatiilor dintre ambele state

Presedintele, Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis un mesaj de felicitare liderului de la Cotroceni, Klaus Iohannis, cu prilejul zilei sale de nastere. Seful statului i-a adresat omologului sau roman cele mai sincere felicitari, impreuna cu alese urari de bine. continuă pe Adevărul

Dodon, mesaj de felicitare pentru Iohannis: Doresc sa remarc disponibilitatea pentru consolidarea relatiilor dintre ambele state

Presedintele, Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis un mesaj de felicitare liderului de la Cotroceni, Klaus Iohannis, cu prilejul zilei sale de nastere. Seful statului i-a adresat omologului sau roman cele mai sincere felicitari, impreuna cu alese urari de bine.

Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat, marti, la Sinteza zilei un scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis. Domnul Klaus Iohannis a incalcat deja Constitutia. Gata! in acest moment, o incalcare atat de grava.

Lia Olguta Vasilescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: Cu siguranta va fi o suspendare!

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat marti ca presedintele Klaus Iohannis va fi suspendat daca nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA, asa cum a solicitat Curtea.

PSD, replica dura pentru Klaus Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca prin motivarea publicata dupa decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, Curtea Constitutionala a ridicat mai.

Decizie-soc pentru Klaus Iohannis. Declinarea dosarului penal in care e implicat Presedintele este nelegala

Decizie soc pentru Klaus Iohannis, cu privire la dosarul penal nr. 250/P/2018 pe care in mod nelegal DNA l-a declinat la 25 mai 2018 la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, unde nu avea ce cauta. Procurorul.

Adrian Nastase, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa uriasul miting PSD

Adrian Nastase sustine ca mitingul PSD a aratat faptul ca linia de fractura in societatea romaneasca nu mai este cea ideologica sau cea economico-socala, ci una care are la baza axa.

Igor Dodon i-a conferit interpretului rus Filip Kirkorov titlul deArtist al Poporului:Pentru consolidarea relatiilor culturale moldo-ruse

Igor Dodon i-a conferit titlul de Artist al Poporului interpretului rus Filip Kirkorov, care a venit in Republica Moldova duminica, 10 iunie, pentru a participa la Festivalul Capsunelor de la Sadova, localitatea de bastina a presedintelui.

Igor Dodon: Puterea a cedat intentionat Primaria Chisinau. A vrut sa-i creasca rating-ul lui Andrei Nastase

Igor Dodon considera ca actuala guvernare ar fi facilitat obtinerea victoriei lui Andrei Nastase la alegerile din Chisinau, pentru a ridica in sondaje Partidul Platforma Demnitate si Adevar, in ideea de a forma o larga coalitie proeuropeana, inclusiv cu aceasta formatiune, dupa alegerile parlamentare din 2018.

Igor Dodon, un fashionist care se respecta: Presedintele moldovean, susprins cu o curtea de MII DE EURO la Festivalul Capsunilor

Presedintele moldovean Igor Dodon nu se zgarceste cand vine vorba de vestimentatia sa. Dodon a venit la Festivalul Capsunilor de la Sadova cu o curtea din seria Stefano Ricci, de circa 2. 250 de.

Cum explica Igor Dodon ce ar fi rau daca Moldova ar avea o noua coalitie de guvernare proeuropeana

Intrebat in cadrul unui interviu ce ar fi rau daca Moldova ar avea o noua coalitie de guvernare proeuropeana, Igor Dodon a prezentat cateva argumente. El sustine ca partidele proeuropene sunt fortele care ar fi furat miliardul de euro din sistemul bancar moldovenesc si care ar fi adus tara la saracie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )