Libnet.ro
UNICEF

17:31

FOTO Investitie belgiana de 30 de milioane de euro intr-o fabrica de componente auto, inaugurata la Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
FOTO Investitie belgiana de 30 de milioane de euro intr-o fabrica de componente auto, inaugurata la Alba Iulia

Producatorul belgian de componente auto VCST Industrial Products a finalizat o investitie in valoare de 30 de milioane de euro la Alba Iulia. Noua fabrica a fost inaugurata luni, 8 iulie 2013. La eveniment au fost prezenti ambasadorul Belgiei in Romania, Philippe Beke si directorul general al companiei VCST, Carlo Soors. continuă pe Adevărul

Investitie de 30 mil. euro la Alba Iulia intr-o fabrica de componente auto

Compania belgiana VCST a inaugurat la Alba Iulia o fabrica de componente auto, investitia fiind estimata la circa 30 de milioane de euro, la eveniment fiind prezent si ambasadorul Belgiei in Romania, Philippe Beke.

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de peste 10,5 milioane euro, la extragerea 6/49

Premiu record la extragerea loto 6 din 49 de duminica! Premiul de peste 46,7 milioane de lei peste 10,5 milioane euro) este cel mai mare report inregistrat vreodata la Categoria I, informeaza Loteria Romana.

Metrorex a atribuit un contract de 15,5 milioane euro pentru lucrari suplimentare la Magistrala 5

Metrorex a atribuit un contract de 69 milioane lei 15,5 milioane euro) fara TVA asocierii Astaldi - FCC - Delta ACM - AB Construct pentru lucrari suplimentare la un tronson al Magistralei 5 Drumul Taberei - Pantelimon.

Metrorex a atribuit un contract de 15,5 milioane euro pentru lucrari suplimentare la Magistrala 5.

Metrorex a atribuit un contract de 69 milioane lei 15,5 milioane euro) fara TVA asocierii Astaldi - FCC - Delta ACM - AB Construct pentru lucrari suplimentare la un tronson al Magistralei 5 Drumul Taberei - Pantelimon, transmite Mediafax. Contractul vizeaza lucrari de deviere a retelelor edilitare aferente Magistralei 5, sectiunea Raul Doamnei - Opera Hasdeu), conform cerintelor precizate in caietul de sarcini, se arata in anuntul de atribuire al Metrorex. Lucrarile au fost adjudecate la 28 .

Londra conduce in topul mondial al oraselor dupa numarul bogatilor cu peste 30 milioane de dolari

Londra conduce in topul mondial al oraselor dupa numarul bogatilor cu averi de peste 30 milioane de dolari, cu 4. 296 de multimilionari, insa centrele asiatice Singapore si Hong Kong inregistreaza cresteri.

Vosganian: Cifra de afaceri a Oltchim, 11 milioane euro pe mai si iunie si va ajunge la 12 ...

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, vineri, la Ramnicu Valcea, ca cifra de afaceri a Oltchim este de 11 milioane de euro pe lunile mai si iunie si va ajunge la 12 milioane. El a adaugat ca pentru salariati a fost virata suma de trei milioane de lei, respectiv 80% din lichidarea pe mai, transmite Mediafax. Cifra de afaceri a Oltchim este de 11 milioane de euro pe lunile mai si iunie si va ajunge la 12 milioane. Cresterea este de 100%. Pierderile s-au diminuat de la patru .

Premiul cel mare la Loto 6/49 nu a fost castigat: Reportul a ajuns la recordul istoric de 10,5 milioane euro

Cel mai mare premiu inregistrat vreodata la categoria I la Loto 6/49, in valoare de peste 10,5 milioane de euro, nu a fost castigat nici la extragerea de duminica, anunta Loteria Romana. Duminica au avut loc.

Au investit 15.000 de euro intr-un magazin online de vinuri: cat de profitabila este licoarea lui Bachus

Codruta Georgiu si Mihai Lambrino, doi tineri din Timisoara, au lansat anul trecut Selected Wine, un concept store online, afacere in care au investit circa 15. 000 de euro. Ce isi propun prin acest business? Ca romanii sa urmeze modelul italian .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )