Libnet.ro
UNICEF

08:45

Investitie de 30 mil. euro la Alba Iulia intr-o fabrica de componente auto

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitie de 30 mil. euro la Alba Iulia intr-o fabrica de componente auto

Compania belgiana VCST a inaugurat la Alba Iulia o fabrica de componente auto, investitia fiind estimata la circa 30 de milioane de euro, la eveniment fiind prezent si ambasadorul Belgiei in Romania, Philippe Beke. continuă pe Wall-Street Ro

Selgros schimba designul magazinului din Iasi cu o investitie de 4 mil. euro

Selgros, unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata locala, a investit circa 4 mil. euro in reamenajarea magazinului din Iasi, prin care se urmareste introducerea unui nou concept de design, au declarat pentru Wall-Street. ro reprezentantii.

FOTO Investitie belgiana de 30 de milioane de euro intr-o fabrica de componente auto, inaugurata la Alba Iulia

Producatorul belgian de componente auto VCST Industrial Products a finalizat o investitie in valoare de 30 de milioane de euro la Alba Iulia. Noua fabrica a fost inaugurata luni, 8 iulie 2013. La eveniment au fost prezenti ambasadorul Belgiei in Romania, Philippe Beke si directorul general al companiei VCST, Carlo Soors.

Fabrica belgiana la Alba Iulia.

Reprezentantii companiei belgiene VCST Automotive Production au inaugurat, la Alba Iulia, o unitate de productie care a costat 30 de milioane de euro. In prezenta viitoarei conduceri a fabricii din Romania, dar si a ambasadorului Belgiei, Philippe Beke, taierea panglicii a fost facuta la doar aproximativ un an de la demararea propriu-zisa a lucrarilor la cea mai recenta unitate de productie a companiei belgiene din Europa. La Alba Iulia vor fi produse roti dintate pentru diferiti clienti .

Alba Iulia BAC 2013 Rezultate partiale Alba. Procentul promovatilor este peste asteptari

Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2013 vor fi anuntate luni, pana in ora 12. Aproximativ 3. 000 de absolventi de liceu din judetul Alba asteapta primele rezultate. Potrivit cifrelor anuntate de Inspectoratul Scolar Alba, 62,22% din elevi au promovat examenul. Summary.

Urmarit international pentru furt de bijuterii in Germania, arestat la Curtea de Apel Alba Iulia

Un barbat in varsta de 23 de ani din orasul Lupeni, judetul Hunedoara, a fost arestat preventiv vineri la Curtea de Apel Alba Iulia in baza unui mandat european emis de autoritatile judiciare din Germania.

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate de 100% la bacalaureat la Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia

Colegiul Liceal Militar Mihai Viteazul Alba Iulia este singurul liceu din Alba unde nu exista niciun absolvent care a picat bacalaureatul. Toti cei 111 elevi au luat note de trecere la BAC 2013, scrie Agerpres. Cele mai slabe rezultate s-au inregistrat la Liceul Tehnologic Timotei Cipariu Blaj, unde au trecut examenul doar patru absolventi, din care trei din seriile anterioare.

Avrig 35 a dat in judecata Cora Romania pentru 11,5 mil.euro

Dezvoltatorul imobiliar Avrig35 a dat in judecata Cora Romania, sperand sa obtina in instanta 11,5 mil. euro. Motivul conflictului? Un magazin nefinalizat din Slobozia unde ar fi urmat sa deschida lantul de hipermarketuri o noua unitate.

Avrig 35 da in judecata Cora pentru 11,5 mil. euro. Motivul?

Dezvoltatorul imobiliar Avrig35 a dat in judecata Cora Romania, sperand sa obtina in instanta 11,5 mil. euro. Motivul conflictului? Un magazin nefinalizat din Slobozia unde ar fi urmat sa deschida lantul de hipermarketuri o noua unitate.

Grupare de 10 interlopi din Alba Iulia condamnata la 45 de ani de inchisoare pentru infractiuni de criminalitate organizata

Curtea de Apel Pitesti a pronuntat joi, 4 iulie 2013, sentinta intr-un dosar de criminalitate organizata in care sunt judecati 12 inculpati din Alba. Este vorba despre asa-zisa grupare Sibisean, implicata inainte de anul 2005 in activitati infractionale savarsite cu violenta. Judecatorii au majorat pedeapsa unui inculpat si au dispus executarea in alte doua cazuri pentru care, initial, s-a decis suspendarea pedepselor.

Alba Iulia BAC 2013 Rezultate partiale Alba. Liceul cu un singur candidat admis

Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2013 vor fi anuntate luni, pana in ora 12. Aproximativ 3. 000 de absolventi de liceu din judetul Alba asteapta primele rezultate. Potrivit cifrelor anuntate de Inspectoratul Scolar Alba, 62,22% din elevi au promovat examenul.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3294 seconds )