Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO. Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit

România Liberă România Liberă,
FOTO. Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit

Actorii Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit civil, in cadrul unei ceremonii oficiale, care a avut loc marti, in locuinta lor din Los Angeles, informeaza site-ul people. com. continuă pe România Liberă

Caru' cu Vedete: Cruduta l-a sedus iremediabil pe fiul guvernatorului Mugur Isarescu; Johnny Depp si Amber Heard se pregatesc de nunta; Socant! Zavoranca a pus vrajitoarele sa-i faca rau Anamariei Prodan

Devenita faimoasa datorita rolului din seria de filme Twilight, Kristen Stewart a dezvaluit in cadrul unui interviu oferit unui talk-show american ca isi doreste sa ia o pauza de la Hollywood. Ce au facut vedetele in acest weekend Starurile de la Hollywood si-au rezervat acest weekend pentru aparitiile pe covorul rosu sau.

Primele FOTOGRAFII de la nunta lui Johnny Depp cu Amber Heard

Actorii Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit civil, in cadrul unei ceremonii oficiale, care a avut loc marti, in locuinta lor din Los Angeles, informeaza site-ul people. com.

Johnny Depp s-a casatorit in secret cu Amber Heard!

Johnny Depp este de acum un barbat casatorit! Cel putin asa sustin marile publicatii internationale, care titreaza ca actorul s-ar fi casatorit saptamana aceasta cu iubita lui, Amber Heard, in cadrul unei ceremonii secrete! .

Johnny Depp s-a casatorit cu actrita Amber Heard

Actorul american Johnny Depp s-a casatorit civil cu iubita lui, Amber Heard, in cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc, marti, in casa din Los Angeles in care cei doi locuiesc, cu cateva zile inainte de nunta ce va avea loc la finalul saptamanii in Bahamas.

Johnny Depp s-a casatorit civil cu iubita BISEXUALA! Unde va avea loc NUNTA

Actorul american Johnny Depp s-a casatorit civil cu iubita lui bisexuala, Amber Heard, in cadrul unei ceremonii oficiale care a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,342 seconds )