Libnet.ro
UNICEF

14:45

Primele FOTOGRAFII de la nunta lui Johnny Depp cu Amber Heard

România Liberă România Liberă,
Primele FOTOGRAFII de la nunta lui Johnny Depp cu Amber Heard

Actorii Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit civil, in cadrul unei ceremonii oficiale, care a avut loc marti, in locuinta lor din Los Angeles, informeaza site-ul people. com. continuă pe România Liberă

Caru' cu Vedete: Cruduta l-a sedus iremediabil pe fiul guvernatorului Mugur Isarescu; Johnny Depp si Amber Heard se pregatesc de nunta; Socant! Zavoranca a pus vrajitoarele sa-i faca rau Anamariei Prodan

Devenita faimoasa datorita rolului din seria de filme Twilight, Kristen Stewart a dezvaluit in cadrul unui interviu oferit unui talk-show american ca isi doreste sa ia o pauza de la Hollywood. Ce au facut vedetele in acest weekend Starurile de la Hollywood si-au rezervat acest weekend pentru aparitiile pe covorul rosu sau.

FOTO. Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit

Actorii Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit civil, in cadrul unei ceremonii oficiale, care a avut loc marti, in locuinta lor din Los Angeles, informeaza site-ul people. com.

Johnny Depp s-a casatorit cu actrita Amber Heard

Actorul american Johnny Depp s-a casatorit civil cu iubita lui, Amber Heard, in cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc, marti, in casa din Los Angeles in care cei doi locuiesc, cu cateva zile inainte de nunta ce va avea loc la finalul saptamanii in Bahamas.

Johnny Depp s-a casatorit civil cu iubita BISEXUALA! Unde va avea loc NUNTA

Actorul american Johnny Depp s-a casatorit civil cu iubita lui bisexuala, Amber Heard, in cadrul unei ceremonii oficiale care a.

Johnny Depp s-a casatorit in secret cu Amber Heard!

Johnny Depp este de acum un barbat casatorit! Cel putin asa sustin marile publicatii internationale, care titreaza ca actorul s-ar fi casatorit saptamana aceasta cu iubita lui, Amber Heard, in cadrul unei ceremonii secrete! .

Shakira, primele fotografii dupa ce a nascut! Iata ce nume a ales pentru copil!

La doar 4 zile de cand a devenit pentru a doua oara mamica, dand atunci nastere unui baietel perfect sanatos la o clinica din Barcelona, Shakira a parasit ieri maternitatea. Iata primele fotografii cu ea de cand a nascut si afla ce nume a ales pentru bebelusul ei si al lui Pique! .

Primele fotografii cu Fidel Castro, in ultimele sase luni

Presa cubaneza oficiala a publicat, luni, primele fotografii, dupa aproape sase luni, cu fostul presedinte Fidel Castro, in timp ce starea de sanatate a acestuia face in mod constant obiectul unor zvonuri pesimiste, relateaza Le Monde, citat de Mediafax.

Presa cubaneza publica primele fotografii cu Fidel Castro dupa sase luni

Presa cubaneza oficiala a publicat, luni, primele fotografii dupa aproape sase luni cu fostul presedinte Fidel Castro, in timp ce starea de sanatate a acestuia face in mod constant obiectul unor zvonuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )