Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO Lectie de eleganta! Cum s-a imbracat Simona Halep la ceremonia in care a primit titlul de cetatean de onoare al Capitalei

Adevărul Adevărul,
FOTO Lectie de eleganta! Cum s-a imbracat Simona Halep la ceremonia in care a primit titlul de cetatean de onoare al Capitalei

Simona Halep a devenit cetatean de onoare al municipiului Bucuresti, intr-o ceremonie care a avut loc aseara in Capitala. continuă pe Adevărul

Cum s-a imbracat Simona Halep la ceremonia in care a primit titlul de cetatean de onoare al Capitalei

Simona Halep a devenit cetatean de onoare al municipiului Bucuresti, intr-o ceremonie care a avut loc in Capitala. Simona s-a prezentat in fata publicului de la teatrul Excelsior din Bucuresti cu o tinuta.

FOTO Simona Halep, cetatean de onoare al Bucurestiului. Discurs emotionant tinut de liderul mondial la ceremonie

Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la teatrul Excelsior din Capitala.

Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al Capitalei: Distinctia, inmanata de primarul general Gabriela Firea (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului. Sportiva a primit aceasta distinctie din partea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, in cadrul unei ceremonii care a avut loc luni se.

FOTO Simona Halep trage tare pentru a reveni pe teren. Cine a asistat-o la ultimul antrenament si i-a ridicat moralul

Simona Halep a revenit la antrenamente, dupa accidentarea de la Doha, dar deocamdata le efectueaza doar in sala de forta.

Veste buna pentru Simona Halep! Dupa patru saptamani, s-a intamplat din nou

Noul clasament al Asociatiei Tenisului Feminin WTA) este condus de Simona Halep, jucatoarea care revine in fotoliul de lider mondial dupa numai patru saptamani. Simona Halep 7. 965 de puncte) este din nou.

Simona Halep va fi numita cetatean de onoare al Capitalei

Simona Halep va primi, luni, titlul de cetatean de onoare al Capitalei. Ceremonia de decernare are loc incepand cu ora 19. 00, la Teatrul Excelsior. Decizia de numire a lui Halep cetatean de onoare al.

WTA a actualizat clasamentul: Simona Halep revine pe locul I si incepe a 17-a saptamana pe aceasta pozitie

Simona Halep a revenit, luni, pe locul I WTA, dupa ce daneza Caroline Wozniacki a pierdut cele 585 de puncte aferente finalei de la Dubai, pe care a disputat-o anul trecut. in noua ierarhie, romanca are un avans de 440 de puncte fata de Woznaicki. Halep incepe astfel a 17-a saptamana pe locul I WTA, 16 fiind consecutive, din 9 octombrie 2017.

Simona Halep revine, de luni, pe locul I WTA

Simona Halep a revenit, luni, pe locul I WTA, dupa ce daneza Caroline Wozniacki a pierdut cele 585 de puncte aferente finalei de la Dubai, pe care a disputat-o anul trecut, scrie News. ro. In noua ierarhie, romanca are un avans de 440 de puncte fata de Woznaicki. Halep incepe astfel a 17-a saptamana pe locul I WTA, 16 fiind consecutive, din 9 octombrie 2017.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis: Cancelarul Angela Merkel este fan Simona Halep

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a povestit, in cadrul galei in care Simona Halep a primit distinctia de Cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti un episod care denota forta.

Simona Halep urca treapta cu treapta. Ce reprezinta aceasta revenire pe locul 1 mondial in istoria tenisului feminin

Simona Halep a revenit pe locul 1 mondial, dupa ce la sfarsitul Australian Open a pierdut aceasta pozitie in favoarea danezei Caroline Wozniacki.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )