Libnet.ro
UNICEF

06:15

Veste buna pentru Simona Halep! Dupa patru saptamani, s-a intamplat din nou

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru Simona Halep! Dupa patru saptamani, s-a intamplat din nou

Noul clasament al Asociatiei Tenisului Feminin WTA) este condus de Simona Halep, jucatoarea care revine in fotoliul de lider mondial dupa numai patru saptamani. Simona Halep 7. 965 de puncte) este din nou. continuă pe Antena3

O noua veste buna pentru Simona Halep

Curg vestile bune despre Simona Halep, dupa ce s-a aflat ca romanca va reveni pe primul loc mondial. Recuperarea ei dupa o accidentare este pe drumul cel bun, astfel ca sportiva va participa la turneul de la.

O noua veste buna pentru Simona Halep. Va primit titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti

Primarul general, Gabriela Firea, ii va acorda titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti jucatoarei de tenis Simona Halep, in semn de recunoastere si apreciere a performantelor sale.

O noua veste buna pentru Simona Halep. Va primi titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti

Primarul general, Gabriela Firea, ii va acorda titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti jucatoarei de tenis Simona Halep, in semn de recunoastere si apreciere a performantelor sale.

Simona Halep revine pe teren! Care va fi urmatorul meci al jucatoarei de tenis

Simona Halep se afla la Constanta si se recupereaza, dupa accidentarea de la Doha. Starea sa de sanatate este buna, iar aceasta va putea participa la Indian Wells. Andrei Pavel, unul dintre antrenorii Simonei.

Simona Halep, din nou numarul 1 mondial. Cum e posibil asa ceva

Romanca Simona Halep a revenit pe primul loc in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, la cinci saptamani dupa ce fusese detronata de daneza Caroline Wozniacki, in urma.

Simona Halep a revenit pe primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep a revenit pe primul loc in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, la cinci saptamani dupa ce fusese detronata de daneza Caroline Wozniacki, in urma finalei pierdute in fata acesteia la Australian.

FOTO Simona Halep trage tare pentru a reveni pe teren. Cine a asistat-o la ultimul antrenament si i-a ridicat moralul

Simona Halep a revenit la antrenamente, dupa accidentarea de la Doha, dar deocamdata le efectueaza doar in sala de forta.

WTA a actualizat clasamentul: Simona Halep revine pe locul I si incepe a 17-a saptamana pe aceasta pozitie

Simona Halep a revenit, luni, pe locul I WTA, dupa ce daneza Caroline Wozniacki a pierdut cele 585 de puncte aferente finalei de la Dubai, pe care a disputat-o anul trecut. in noua ierarhie, romanca are un avans de 440 de puncte fata de Woznaicki. Halep incepe astfel a 17-a saptamana pe locul I WTA, 16 fiind consecutive, din 9 octombrie 2017.

Simona Halep revine, de luni, pe locul I WTA

Simona Halep a revenit, luni, pe locul I WTA, dupa ce daneza Caroline Wozniacki a pierdut cele 585 de puncte aferente finalei de la Dubai, pe care a disputat-o anul trecut, scrie News. ro. In noua ierarhie, romanca are un avans de 440 de puncte fata de Woznaicki. Halep incepe astfel a 17-a saptamana pe locul I WTA, 16 fiind consecutive, din 9 octombrie 2017.

Wozniacki are un nou obiectiv dupa ce Simona Halep a revenit pe locul 1 mondial. Cum si-a propus daneza sa isi ia revansa in tenisul feminin

Simona Halep este de azi din nou pe primul loc in tenisul feminin, detronand-o pe Caroline Wozniacki, castigatoarea de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )