Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTO in lumea gheturilor: cele mai frumoase ierni la Marea Neagra. Imaginile de vis au aparut si in Daily Mail

Adevărul Adevărul,
FOTO in lumea gheturilor: cele mai frumoase ierni la Marea Neagra. Imaginile de vis au aparut si in Daily Mail

Marea Neagra este locul unde iarna scrie cele mai frumoase povesti in gheata. Lumea ireala creata de anotimpul geros la Constanta a fost admirata de o lume intreaga. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai frumoase ierni: peisaj de poveste in parcul lui Brancusi

A nins ca in povesti in iarna anului 2011, iar un imens si imaculat covor alb s-a asternul peste orasul lui Brancusi. Cel mai frumos loc din Targu Jiu a fost, fara indoiala, Parcul Central cu operele geniului de la Hobita.

Cele mai grele ierni din judetul Arad, in 1973 si 2003

Una dintre cele mai grele ierni din ultimii 30 de ani a fost in municpiul si judetul Arad in luna ianuarie a anului 2003. Meteorologii spuneau, la acea vreme ca ninsori similare au mai fost inregistrate in anul 1973.

VIDEO Iarna in imagini de poveste. Cum s-au transformat cele mai frumoase locuri ale Hunedoarei dupa ninsori

Cele mai frumoase locuri din Hunedoara au capatat si mai multa stralucire in urma zapezilor din ultimele zile. Printre acestea se numara manastirea Prislop, unul dintre cele mai iubite asezari din Tara Hategului.

FOTO Cele mai frumoase imagini surprinse iarna in muntii din Valcea

Cele mai spectaculoase peisaje de iarna pot fi admirate in nordul judetului Valcea, in Muntii Capatanii sau pe Varful Cozia. Imaginile in care predomina albul zapezii te duc cu gandul la iernile de altadata.

Cele mai grele ierni din judetul Dolj, in 1954 si 2009

Doljenii au avut parte de cea mai grea iarna din istorie in anul 1954, zapada ajungand si la cinci metri inaltime. La inceputul lunii februarie s-a inregistrat cel mai puternic viscol in perioada respectiva.

FOTO Cele mai frumoase imagini din iernile de poveste din Focsani

Pentru cei mai multi dintre noi, sarbatorile de iarna sunt incomplete daca din peisaj lipseste zapada care are darul de a aduce foarte multe bucurii, in special copiilor, dar si neplaceri.

Cele mai frumoase peisaje de iarna, surprinse de obiectivul aparatului foto in Baragan

Dincolo de drumuri blocate si oameni prinsi sub nameti, spectacolul iernii din Baragan este de-a dreptul coplesitor. Pe site-urile de socializare sau blog-uri mai multi fotografi din Slobozia au surprins iarna in toata splendoarea sa.

VIDEO Cele mai frumoase 10 goluri ale lui Messi in 2014: cu ce bilant a incheiat argentinianul anul

Specialistii tind sa concluzioneze ca starul de 27 de ani a avut un an sub asteptari. Totusi, cifrele jucatorului si o selectie impresionanta a reusitelor sale arata ca, de fapt, el a obisnuit lumea cu niste standarde foarte inalte.

FOTO Peisaje de basm din lumea gheturilor din Delta Dunarii

Iarna creeaza in Sulina peisaje de basm. Povestile Dunarii sunt spuse la Sulina numai celui care stie sa asculte. Iarna sau vara, unul din cele mai frumoase colturi din tara ofera perisaje desprinse parca din povesti.

FOTO Cele mai frumoase peisaje de iarna, surprinse de fotografi profesionisti in Dambovita

Chiar daca am avut trei zile de ger siberian in judetul Dambovita, cu temperaturi si de -20 de grade, ne putem bucura in voie de peisajele mirifice din Targoviste, dar si din Muntii Bucegi, de la altitudini de peste 1800 de metri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )