Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO |O mare parte a centrului vechi din Bucuresti devine pietonala din acest weekend

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FOTO |O mare parte a centrului vechi din Bucuresti devine pietonala din acest weekend

Cea mai mare parte a centrului vechi din Bucuresti devine pietonala in weekend, incepand cu 22 mai, a anuntat Primaria Capitalei. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Muncii: in cea mai mare parte, in fermele din Germania sunt conditii civilizate de munca

In cea mai mare parte a fermelor din Germania sunt conditii civilizate de munca, dar sunt si o serie de lucruri care trebuie corectate si imbunatatite, a declarat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, scrie Agerpres.

Cod galben de instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii, pana la ora 18.00

Meteorologii anunta ca, miercuri, intre orele 8. 00 si 18. 00, cea mai mare parte a tarii va fi sub cod galben de instabilitate atmosferica. Se vor semnala frecvente descarcari electrice, vijelii, intensificari ale vantului cu viteze in general de 60. 70 kmh, grindina si averse torentiale.

SINGURA SOLUTIE PENTRU STIMULAREA CRESTERII ABSORBTIEI CONAF: Firmele din Bucuresti-Ilfov trebuie sa aiba acces la fondurile UE

Cristina Chiriac, CONAF: Circa 270. 000 de firme din Bucuresti - Ilfov ar putea beneficia de fonduri europene * CONAF solicita Ministerului Fondurilor Europene accesul echitabil al tuturor companiilor la finantare europeana Singura solutie pentru stimularea cresterii procentului de absorbtie a banilor europeni este ca firmele din Bucuresti-Ilfov sa aiba acces la fondurile UE, considera Cristina Chiriac, presedintele Confederatiei Nationale pentru Antreprenoriat Feminin CONAF).

A murit un medic din Bucuresti infectat cu coronavirus

Un medic de la Spitalul Universitar din Bucuresti, care era infectat cu coronavirus, a decedat.

P Huawei MatePad Pro, tableta cu cel mai mare raport ecran-corp din lume, ideala pentru activitatile profesionale, de invatare sau de relaxare

Utilitatea unui dispozitiv cu un ecran mai mare decat al unui smartphone si mai portabil decat un laptop sau PC s-a vazut cel mai bine in zilele de izolare. Video call-uri, sedinte, lectii online, toate aceste lucruri au testat din plin infrastructura de internet, dar si device-urile pe care fiecare le-a folosit pentru a ramane conectat cu activitatile obisnuite, chiar si de acasa. Vorbim despre tableta, acest dispozitiv aflat la granita dintre laptop si telefonul mobil, care se remarca printr-un ecran generos si o baterie puternica. in materialul de astazi, o sa discutam despre Huawei MatePad Pro, tableta varf de gama recent lansata de HUAWEI si propunerea companiei pentru anul 2020 in materie de tablete.

Digi24: VIDEO Scandal la un magazin din Bucuresti. 3 persoane care au refuzat sa li se ia temperatura au devenit agresive. Ce amenda au primit

Un scandal in toata regula a izbucnit la un hipermarket din sectorul 5, dupa ce mai multe persoane au refuzat sa le fie luata temperatura la intrarea in magazin. Ce a urmat a fost o adevarata lupta corp la corp intre politisti si cele trei persoane implicate.

Retailerul de incaltaminte CCC Romania redeschide 18 magazine din Bucuresti si din tara

Retailerul de incaltaminte CCC a deschis, incepand de vineri, 15 mai, 18 magazine din reteaua locala, in acord cu reglementarile guvernamentale care permit deschiderea magazinelor din centrele comerciale care au intrari si iesiri exterioare.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )