Libnet.ro
UNICEF

18:31

A murit un medic din Bucuresti infectat cu coronavirus

România Liberă România Liberă,
A murit un medic din Bucuresti infectat cu coronavirus

Un medic de la Spitalul Universitar din Bucuresti, care era infectat cu coronavirus, a decedat. continuă pe România Liberă

A murit un medic chirurg infectat cu coronavirus de la Spitalul Universitar. Medicul fusese contact al unei paciente infectate

Catalin Barbulescu, medic chirurg la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti infectat cu coronavirus, a murit luni seara. Medicul avea 65 de ani, fusese contactul unei paciente infectate cu COVID-19 si suferea de mai multe afectiuni. La nivel national, sunt infectate cu coronavirus 2. 625 de persoane din randul cadrelor medicale si al personalului auxiliar.

Un medic chirurg de la Spitalul Universitar a murit infectat cu coronavirus

Unul dintre medicii de la Spitalul Universitar care erau infectati cu coronavirus a murit luni seara.

Tulburatoarea poveste de viata si moarte a chirurgului de la Spitalul Universitar, rapus de COVID-19. Fara oxigen, a cerut sa ajute un alt pacient!

Unul dintre cei mai cunoscuti medici specializati in chirurgie toracica de la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, doctorul Catalin Barbulescu, a pierdut lupta pentru viata la aproape 66 de ani, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus la spital. S-a luptat cu infectia timp de 40 de zile. Internat la ATI, la Matei Bals abia respirand, a cerut sa consulte un pacient cu probleme toracice pe care nu-l putea ajuta nimeni.

A decedat medicul Catalin Barbulescu de la Spitalul Universitar. Acesta a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a anuntat decesul doctorului Catalin Barbulescu. Grupul de Comunicare Strategica a confirmat ca medicul a fost depistat pozitiv cu coronavirus. De altfel, SARS-CoV-2 a.

Politia pune patronii de restaurante din Bucuresti sa semneze ca nu deschid terasele de luni

Politistii viziteaza, sambata, restaurantele din Bucuresti si ii pun pe administratori sa semneze ca nu vor redeschide terasele de luni. Oamenii legii spun ca astfel de actiuni sunt preventive. Angajatii unui restaurant din Capitala, care lucrau sambata la renovarea localului, s-au trezit vizitati de cativa politisti ce venisera sa-i ceara proprietarului sa semneze un document prin care sa se angajeze ca nu va deschide terasa, incepand de luni.

Gabriela Firea explica de ce sunt spitalele din Bucuresti atat de goale, in ciuda faptului ca in Romania sunt atatia bolnavi cronici

Intrebata de avocatul Gheorghe Piperea, de ce sunt spitalele din Bucuresti atat de goale, Gabriela Firea a explicat ca internarile bolnavilor cronici au fost oprite la inceputul pandemiei.

Chirurgul Catalin Barbulescu de la Spitalul Universitar din Capitala a pierdut lupta cu virusul COVID-19

Chirurgul Catalin Barbulescu din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, in varsta de 62 de ani, a pierdut luni lupta cu virusul COVID-19. Acesta era internat laInstitutul Marius Nasta din Capitala, si este cel de-al patrulea medic ce a murit in urma infectiei cu noul coroanvirus.

Un medic din SUA dezvaluie ce trebuie sa faci ca sa nu te infectezi cu coronavirus la supermarket

Multi romani cred ca supermarketul este unul dintre cele mai periculoase locuri atunci cand vine vorba de riscul infectarii cu coronavirus.

GABRIELA FIREA: Peste 20.000 de persoane din Bucuresti vor fi testate

Primarul general, Gabriela Firea, anunta ca cele doua proiecte care urmaresc testarea bucurestenilor pentru coronavirus vor incepe in curand, peste 20. 000 de persoane urmand a fin incluse in ele.

Un cuplu de americani a ramas blocat in Romania din cauza noului coronavirus: Locuim la Breaza, iar vecinii ne aduc des mancare. Am mancat mult cozonac

Doi americani aflati in vizita la noi in tara au fost fortati de imprejurari sa isi prelungeasca vacanta din cauza anularii zborurilor, pe fondul crizei generate de pandemieideCovid-19. Astfel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )