Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Maria Sarapova, alaturi de noul iubit la unul dintre cele mai asteptate evenimente mondene ale anului

Adevărul Adevărul,
FOTO Maria Sarapova, alaturi de noul iubit la unul dintre cele mai asteptate evenimente mondene ale anului

Maria Sarapova a lasat-o mai moale cu tenisul, invocand o accidentare, si apare tot mai des in compania noului iubit. continuă pe Adevărul

Mesajul lui Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, catre cei care sustin ca au crescut salariile in sanatate (FOTO)

Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, a scris un mesaj, pe pagina sa de Facebook, in care spune ca, de fapt, salariile medicilor au scazut, iar el simte, in aceste conditii,.

Are patru copii, dar a recunoscut fara jena, in direct, ca il prefera pe unul dintre ei. Toti au fost socati de marturisirea ei

Are patru copii, dar a recunoscut in direct ca il prefera pe unul dintre ei. Toti cei prezenti au fost socati cand au auzit-o. Femeia a venit si cu o explicatie plauzibila pentru aceasta alegere. Alisha.

Executie in PSD. CEX-ul il va lasa pe unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai partidului fara functii (SURSE)

Se ascut cutitele in PSD. in sedinta Comitetului Executiv National CEx) al PSD de luni se pare ca s-a decis revocarea unuia dintre cei mai cunoscuti lideri ai formatiunii. Este vorba de Adrian Dobre,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )