Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mesajul lui Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, catre cei care sustin ca au crescut salariile in sanatate (FOTO)

B1 B1,
Mesajul lui Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, catre cei care sustin ca au crescut salariile in sanatate (FOTO)

Mihai Craiu, unul dintre cei mai buni doctori pediatri din Romania, a scris un mesaj, pe pagina sa de Facebook, in care spune ca, de fapt, salariile medicilor au scazut, iar el simte, in aceste conditii,. continuă pe B1

Executie in PSD. CEX-ul il va lasa pe unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai partidului fara functii (SURSE)

Se ascut cutitele in PSD. in sedinta Comitetului Executiv National CEx) al PSD de luni se pare ca s-a decis revocarea unuia dintre cei mai cunoscuti lideri ai formatiunii. Este vorba de Adrian Dobre,.

Un fenomen ar putea afecta vremea din Europa. Unul dintre cei mai importanti curenti oceanici de pe glob a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 1.600 de ani

Curentul oceanic ce ajuta la incalzirea apelor Oceanului Atlantic din regiunile tarmurilor europene si din America de Nord a incetinit semnificativ fata de nivelul inregistrat in 1800. Conform unei noi.

Nunta surpriza in showbiz! Brigitte Sfat se casatoreste cu unul dintre cei mai doriti cantareti de la noi!

Nunta mare in showbiz! Brigitte Nastase se casatorette pentru a patra oara! Si o va face in direct cu un celebtru artist de la noi. Petrecerea va fi una senzationala, incarcata cu traditii si cu obiceiuri.

Are patru copii, dar a recunoscut fara jena, in direct, ca il prefera pe unul dintre ei. Toti au fost socati de marturisirea ei

Are patru copii, dar a recunoscut in direct ca il prefera pe unul dintre ei. Toti cei prezenti au fost socati cand au auzit-o. Femeia a venit si cu o explicatie plauzibila pentru aceasta alegere. Alisha.

Smiley, despre cel mai mare esec din viata sa: Am urcat pe scena si...

Este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi, dar Smiley recunoaste ca un esec a stat poate la baza alegerii carierei. Esecul a fost ca eu m-am suit pe scena la gradinita, aveam o piesa.

FOTO Maria Sarapova, alaturi de noul iubit la unul dintre cele mai asteptate evenimente mondene ale anului

Maria Sarapova a lasat-o mai moale cu tenisul, invocand o accidentare, si apare tot mai des in compania noului iubit.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )