Libnet.ro
UNICEF

23:45

FOTO Ce mesaj filosofic a postat Simona Halep in timpul desfasurarii semifinalelor de la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
FOTO Ce mesaj filosofic a postat Simona Halep in timpul desfasurarii semifinalelor de la Roland Garros

Fostul numar 1 WTA, Simona Halep a fost eliminata, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, de catre Amanda Anisimova, scor 2-6, 4-6. continuă pe Adevărul

Ce mesaj filosofic a postat Simona Halep in timpul desfasurarii semifinalelor de la Roland Garros

Fostul numar 1 WTA, Simona Halep a fost eliminata, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, de catre Amanda Anisimova, scor 2-6, 4-6.

FOTO Ce a facut Simona Halep la scurt timp dupa calificarea entuziasmanta in sferturile de finala de la Roland Garros

Simona Halep a obtinut o victorie fulger in fata polonezei Iga Swiatek, pe care a invins-o in 46 de minute, calificandu-se in sferturile de finala.

FOTO Simona Halep, incantatoare la o gala speciala organizata aseara la Paris. Cum i-a dat gata pe francezi la un eveniment cu multe celebritati

Simona Halep va juca zi in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe Amanda Anisimova.

FOTO Tabloul feminin de la Roland Garros si fazele finale - Simona Halep, la nivelul 4

Scris si completat manual, tabloul feminin de simplu de la Roland Garros mai are o singura jucatoare din Romania, Simona Halep. Sportiva noastra va lupta pentru un loc in semifinale cu americanca Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA).

Cati bani a castigat Simona Halep la Roland Garros. A pierdut sume fabuloase, dar nici castigul nu e de neglijat

Simona Halep a fost invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros si a ratat ocazia de a castiga o suma fabuloasa. Nu se poate plange insa nici cu ce a incasat pana acum. Pentru traseul pana in sferturi, constanteanca s-a ales cu un cec in valoare de 415. 000 de euro. Simona [] .

Cine este Amanda Anisimova, jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a pierdut surprinzator in sferturile de finala la Roland Garros, in 2 seturi: 2-6, 4-6. Constanteanca a fost invinsa de Amanda Anisimova, o sportiva de doar 17 ani din Statele Unite ale Americii, care a castigat primul titlu WTA in aprilie 2019, la Copa Colsanitas, in Columbia. Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona [] .

Meci Simona Halep Amanda Anisimova. LIVE TEXT. Halep pierde in sferturi la Roland Garros

Meciul dintre Simona Halep si Amanda Anisimova va avea loc astazi! Dupa ce campioana romanca a avut o zi libera, acum, este gata sa dea tot ce are mai bun in teren. Ziua de ploaie a dat peste cap programul Roland Garros in sferturile de finala. Organizatorii au decis sa amane meciul mult asteptat, urmand [] .

Cum ii spune Simona Halep lui Ion Tiriac, in privat. Ce i-a spus omul de afaceri sportivei

Este bine cunoscut faptul ca Ion Tiriac este destul de apropiat de Simona Halep si ca cei doi intretin o relatie foarte frumoasa de prietenie, lucru care a fost facut public inca din numarul 2 WTA. Ceea ce nu stiu multi este cum i se adreseaza sportiva, in privat, acestuia. Cum i se adreseaza Simona [] .

Simona Halep si Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. La ce ora se joaca meciul

Simona Halep isi continua drumul spre finala turneului Roland Garros. Sportiva romanca va juca, miercuri, impotriva jucatoarei Amanda Anisimova, in sferturile de finala de la Roland Garros. Simona Halep s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o extrem de lejer pe Iga Swiatek, locul 104 WTA. Greul, insa, de abia acum incepe pentru sportiva romanca.

Simona Halep: Astazi atat am putut, tenisul nu se opreste la o infrangere

Simona Halep a parasit Roland Garros-ul in faza sferturilor, dupa ce a fost invinsa de Amanda Anisimova 6-2, 6-4, o ora si 18 minute). La conferinta de presa, Halep a vorbit despre lucrurile pozitive cu care va pleca de la Paris, dar si despre faptul ca tenisul nu se opreste la o infrangere.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )