Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO Mesajul postat de Robbie Williams pe Facebook dupa concertul de la Cluj. Ce spune despre Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO Mesajul postat de Robbie Williams pe Facebook dupa concertul de la Cluj. Ce spune despre Romania

Robbie Williams a sustinut un concert pe Cluj Arena in cadrul Untold, duminica, 4 august. Starul britanic a postat la final un mesaj sugestiv pe Facebook. continuă pe Adevărul

VIDEO Cinci momente memorabile din concertul Robbie Williams de la Untold. Si-a prezentat tatal, si-a gasit o muza si a electrizat un stadion intreg

Robbie Williams a facut un spectacol total pe scena festivalului Untold: a cantat o parte dintre hiturile sale, a dansat, a facut glume, si-a o gasit o muza autohtona careia i-a dedicat mai multe melodii, l-a prezentat pe tatal sau publicului din Romania si, nu o data, i-a facut pe participantii la festival sa-si ia partenerele la dans.

Cine este tanara pe care Robbie Williams a luat-o pe scena Untold si i-a dedicat o piesa. Ce i-a spus starul britanic si cum a reactionat cand a aflat ca e casatorita

Unul dintre cele mai importante evenimente din cadrul Untold 2019, concertul lui Robbie Williams, i-a adus o surpriza placuta unei fane.

Robbie Williams, show incendiar la Untold. Artistul a cantat alaturi de tatal sau si i-a dedicat o serenada unei fane

Ultima noapte de Untold a fost de neuitat! Robbie Williams a fost piesa de rezistenta a serii. Fanii au cantat o ora si jumatate cot la cot cu artistul britanic. Melodiile sale au starnit ropote de aplauze, mai al.

VIDEO UNTOLD 2019: Robbie Williams, duet cu tatal sau pe scena. Artistul a impartit tricouri publicului

Artistul britanic Robbie Williams a sustinut, duminica seara, un concert de o ora si jumatate la festivalul Untold din Cluj-Napoca, in cadrul caruia a cantat un duet cu tatal sau si a impartit tricouri publicului.

Show-ul lui Robbie Williams de la Untold se vede la Pro TV: de la ce ora va fi difuzat

Show-ul pe care starul britanic Robbie Williams il va sustine in ultima zi a festivalului Untold va fi difuzat in exclusivitate de Pro TV.

Dan Petrescu vrea sa ia masa cu Robbie Williams. Ce s-a intamplat la precedenta intalnire dintre antrenorul CFR-ului si celebrul cantaret englez

Robbie Williams este vedeta festivalului Untold, de la Cluj, iar Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, spera sa ia masa cu renumitul cantaret britanic.

Dan Petrescu, Untold-ul si autograful pe care i l-a cerut Robbie Williams

In aceasta perioada, la Cluj are loc festivalul Untold, iar Dan Petrescu a avut grija asa cum a anuntat intr-o conferinta de presa) ca niciunul dintre jucatorii CFR-ului sa nu ajunga la eveniment. Antrenorul a povestit si o intamplare care l-a avut drept personaj principal pe Robbie Williams capul de afis de la respectivul festival).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )