Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Un mort si patru raniti intr-un accident rutier pe noul drum al mortii din Vrancea, DN2D

Adevărul Adevărul,
FOTO Un mort si patru raniti intr-un accident rutier pe noul drum al mortii din Vrancea, DN2D

Evenimentul rutier a avut loc la intrarea in comuna Bolotesti. Mai multe echipaje de ambulanta si SMURD s-au deplasat la fata locului,. continuă pe Adevărul

Accident rutier grav in Vrancea. O persoana a murit! Sunt mai multi raniti

Accident rutier produs sambatape DN 2 D, pe raza comunei Bolotesti. Au fost implicate doua autoturisme, din care au rezultat cincivictime, dintre care doua victime ramase incarcerate.

Deputat PMP, ranit intr-un accident rutier ce a avut loc in Focsani

Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost ranit in urma unui accident rutier produs vineri in orasul Focsani. Parlamentarul se afla in masina Camerei Deputatilor care a fost lovita in spate de un autoturism, transmite Mediafax.

Accident rutier grav pe soseaua Hateg - Caransebes. O tanara si doua fete de 2 si 3 ani au fost ranite

Un accident grav a avut loc pe soseaua Hateg - Caransebes. O tanara si doua fete de 2 si 3 ani au fost ranite in urma impactului dintre doua masini.

Ce se intampla in Romania daca esti ministru si esti implicat intr-un accident rutier Cazul lui Lucian Bode

Masina in care se afla Lucian Bode si care a fost implicata in accidentul rutier din Arges era condusa de un angajat al Serviciului de Protectie si Paza SPP), au declarat pentru HotNews surse oficiale. Pentru ca au fost ranite doua persoane, a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar Politia asteapta informare oficiala de la SPP pentru a putea trimite dosarul Parchetului Militar. Concluziile Politiei sunt clare: masina oficialului a facut o depasire neregulamentara si a lovit, pe contrasens, un alt autoturism. Iohannis, intrebat daca considera ca Lucian Bode ar trebui sa demisioneze: Nu cred Accidentul in care a fost implicat cu greu poate fi comparat cu cel din coloana oficiala a lui Gabriel OpreaCiolacu: Iohannis trebuia sa ceara demisia lui Bode Trebuiau sa moara oameni? .

Bataie in strada la doi pasi de Bucuresti. Patru raniti si mai multe persoane arestate de Politie

Politistii din Ilfov au fost sesizati, marti seara, cu privire la un conflict intre mai multe persoane, la Glina. Ajunsi la fata locului, politistii au constat ca altercatia s-a incheat, dar patru persoane au fost ranite. 11 participanti la conflict au fost identificati pana acum, cinci fiind audiati la Politie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )