Libnet.ro
UNICEF

21:45

Accident rutier grav in Vrancea. O persoana a murit! Sunt mai multi raniti

Antena3 Antena3,
Accident rutier grav in Vrancea. O persoana a murit! Sunt mai multi raniti

Accident rutier produs sambatape DN 2 D, pe raza comunei Bolotesti. Au fost implicate doua autoturisme, din care au rezultat cincivictime, dintre care doua victime ramase incarcerate. continuă pe Antena3

Accident rutier grav pe soseaua Hateg - Caransebes. O tanara si doua fete de 2 si 3 ani au fost ranite

Un accident grav a avut loc pe soseaua Hateg - Caransebes. O tanara si doua fete de 2 si 3 ani au fost ranite in urma impactului dintre doua masini.

Deputat PMP, ranit intr-un accident rutier ce a avut loc in Focsani

Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost ranit in urma unui accident rutier produs vineri in orasul Focsani. Parlamentarul se afla in masina Camerei Deputatilor care a fost lovita in spate de un autoturism, transmite Mediafax.

Daniel Funeriu: Am semnale ca anumiti profesori de religie sunt mai degraba parte a teoriilor conspirationiste Reactia Bisericii

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu sustine ca are semnale ca pe alocuri anumiti profesori de religie sunt mai degraba parte a teoriilor conspirationiste si astfel prezinta un risc pentru sanatatea copiilor si lanseaza un apel catre Biserica Ortodoxa sa adopte o linie institutionala clara, inechivoca, pe care sa o comunice cadrelor didactice. Reprezentantii Patriarhiei califica drept excesiva si cel mai probabil nejustificata ingrijorarea lui Funeriu.

De ce picaturile de ploaie sunt mai mari si mai mici. Un specialist explica

Exista cateva zile in care ploaia cade pasnic si usor, hranind Pamantul. Dar in alte zile, ploaia cade torential pe care meteorologii o numesc o explozie de nori. Stand afara intr-una dintre aceste furtuni de ploaie intense, va puteti simti sufocati intr-un prosop greu si umed. Aceste furtuni pot inunda pamanturile de sub ele si .

FOTO Un mort si patru raniti intr-un accident rutier pe noul drum al mortii din Vrancea, DN2D

Evenimentul rutier a avut loc la intrarea in comuna Bolotesti. Mai multe echipaje de ambulanta si SMURD s-au deplasat la fata locului,.

Ce se intampla in Romania daca esti ministru si esti implicat intr-un accident rutier Cazul lui Lucian Bode

Masina in care se afla Lucian Bode si care a fost implicata in accidentul rutier din Arges era condusa de un angajat al Serviciului de Protectie si Paza SPP), au declarat pentru HotNews surse oficiale. Pentru ca au fost ranite doua persoane, a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar Politia asteapta informare oficiala de la SPP pentru a putea trimite dosarul Parchetului Militar. Concluziile Politiei sunt clare: masina oficialului a facut o depasire neregulamentara si a lovit, pe contrasens, un alt autoturism. Iohannis, intrebat daca considera ca Lucian Bode ar trebui sa demisioneze: Nu cred Accidentul in care a fost implicat cu greu poate fi comparat cu cel din coloana oficiala a lui Gabriel OpreaCiolacu: Iohannis trebuia sa ceara demisia lui Bode Trebuiau sa moara oameni? .

Accident tragic. Doi oameni au murit dupa ce masina s-a rasturnat

Accident tragic in Satu Mare! Doi oameni au murit dupa ce masina s-a rasturnat pe camp. Ce spun politistii despre ce au gasit la fata locului?! Doi oameni au murit in urma unui accident tragic Tragedie pe Drumul National 1F, intre localitatile Cauas si Ghenci, judetul Satu Mare. Un barbat si o femeie si-au pierdut .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )