Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cu ce munitie au tras jandarmii n multimea din Piata Victoriei

Hotnews Hotnews,
 FOTO Cu ce munitie au tras jandarmii n multimea din Piata Victoriei

Protestul diasporei de vineri seara din Piata Victoriei s-a lasat cu violente si cu o interventie brutala a jandarmilor care au dat cu gaze lacrimogene, au lansat grenade cu gaz iritant si au aruncat grenade cu efect acustic in toate directiile. in urma interventiei jandarmilor in piata au ramas cartusele si capsulele grenadelor cu gaze lacrimogene, dar si munitie neexplodata. Sute de persoane au fost ranite si au necesitat interventia medicilor. continuă pe Hotnews

IMAGINEA ZILEI: Selfie cu scutierii la protestul din Piata Victoriei! (FOTO)

La protest se merge si pentru a-ti face selfie!Dovada sta aceasta tanara cu ochi alunecosi siinima tricolora, care s-a imortalizat alaturi de scutieri, vineri, la protestul din Piata Victoriei.

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

Politia Capitalei: 19 persoane au fost audiate in legatura cu violentele din Piata Victoriei

Sambata seara, 19 persoane au fost audiate in legatura cu incidentele din Piata Victoriei. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri au anuntat ca audiaza 6.

Politia Capitalei: 19 persoane audiate in legatura cu violentele de vineri din Piata Victoriei

Politia Capitalei a anuntat sambata ca 19 persoane au fost conduse la audieri in legatura cu incidentele produse in ziua precedenta la protestul din Piata Victoriei. La acest moment, Parchetul de pe.

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

Ministrul Carmen Dan va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine po conferinta de presa la 17. 30 in care va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei. De altfel, ministrul anuntase ca va face acest lucru.

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei. Actorul a avut un nou mesaj pentru Liviu Dragnea, despre care spune ca are mainile patate cu sange . Penibilul comunicat al.

PSD: Autoritatile statului sa stabileasca daca violentele din Piata Victoriei au fost determinate de declaratiile, indemnurile sau implicarea opozitiei

PSD reactioneaza in urma violentelor de la protestul din Piata Victoriei. intr-un comunicat de presa citat de B1 TV, reprezentantii PSD solicita autoritatilor statului sa-i ancheteze de urgenta pe cei care.

Procurorii militari au deschis un DOSAR PENAL dupa interventia Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Interventia Jandarmeriei de la protestul din Piata Victoriei este anchetata de procurorii militari. Ministerul Public a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Parchetul Militar au de.

Jandarmeria, EXPLICATII HALUCINANTE dupa violentele din Piata Victoriei: Cei care au ales sa ramana si-au asumat aceste riscuri (VIDEO)

Explicatii halucinante ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei. Cine a ramas in zona, si-a asumat riscul, spun reprezentantii fortelor de ordine. Mai mult, purtatorul de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )