Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministrul Carmen Dan va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei

Antena3 Antena3,
Ministrul Carmen Dan va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine po conferinta de presa la 17. 30 in care va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei. De altfel, ministrul anuntase ca va face acest lucru. continuă pe Antena3

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

Ora 17.30 Ministrul de interne Carmen Dan - declaratie de presa despre violentele de la miting

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, sustine sambata, incepand cu ora 17. 30, declaratii de presa pe tema evenimentelor inregistrate la protestul de vineri, din Piata Victoriei. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari declaratiile.

Iohannis, o noua reactie dupa violentele din Piata Victoriei: Acest Guvern este irational si actioneaza mpotriva intereselor propriilor cetateni.Ministrul Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru cele ntmplate

Presedintele Klaus Iohannis a condamat din nou violentele de noaptea trecuta din Piata Victoriei, cerandu-i ministrului de Interne, Carmen Dan, sa-si asume responsabilitatea pentru gestionarea situatiei. Totodata, seful statului acuza Guvernul ca este irational si actioneaza impotriva intereselor propriilor cetateni. Iohannis a facut apel la membrii PSD sa se delimiteze de conducerea nociva care duce tara spre haos si dezordine.

Ministrul de Externe, despre violentele din Piata Victoriei: Sunt inacceptabile in anul Centenarului

Violentele la un miting pasnic, democratic sunt inacceptabile, sustine ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, care isi doreste ca, in anul Centenarului, tensiunile din societatea romaneasca sa nu.

Un roman din US Army, despre violentele din Piata Victoriei: Jandarmii au actionat mai mult decat decent

Un membru al US Army, Mihai Jurcau, comenteaza, intr-o postare pe Facebook, protestul de vineri din Piata Victoriei, analizand, din punctul de vedere al unui expert, interventia jandarmilor. Stau departe de.

Kelemen Hunor, despre violentele din Piata Victoriei: Presedintele Romaniei sa intermedieze situatia tensionata

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, ii cere lui Klaus Iohannis sa isi asume rolul constitutional si sa intermedieze situatia tensionata existenta intre diferite grupuri ale societatii. Ce s-a intamplat.

Ministrul de Interne:Jandarmeria nu a intervenit mpotriva cetatenilor pasnici, ci mpotriva acelor huligani periculosi care au atacat autoritatea statului / Instigarilor la violenta li se va raspunde pe masura

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut, sambata, ca Jandarmeria a actionat conform legii in timpul protestului de vineri-seara din Piata Victoriei, unde huligani agresivi s-au folosit de persoane pasnice, pentru a le face scut in fata fortelor de ordine. Dan a precizat ca va face o informare asupra evenimentelor in CSAT, daca acest lucru i se va cere.

Ministrul de Interne:Jandarmeria nu a intervenit mpotriva cetatenilor pasnici, ci a acelor huligani periculosi care au atacat autoritatea statului / Instigarilor la violenta li se va raspunde pe masura

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut, sambata, ca Jandarmeria a actionat conform legii in timpul protestului de vineri-seara din Piata Victoriei, unde huligani agresivi s-au folosit de persoane pasnice, pentru a le face scut in fata fortelor de ordine. Dan a precizat ca va face o informare asupra evenimentelor in CSAT, daca acest lucru i se va cere.

Carmen Dan, declaratii de ultima ora. Ce se intampla cu jandarmii raniti

Ministrul Carmen Dan i-a vizitat pe jandarmii internati in spital si a vorbit despre starea lor de sanatate. Stefania este bine, toti vor fi externati maine. Starea ei este buna, nu sunt motive sa ne.

Carmen Dan: Nu ministrul coordoneaza activitatea Jandarmeriei. Astept un raport, ca dupa fiecare misiune, concluziile le voi prezenta astazi

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a declarat, sambata dupa-amiaza, la Spitalul Floreasca, unde a mers sa ii viziteze pe cei trei jandarmi raniti, ca asteapta raportul privind modul in care Jandarmeria a intervenit vineri seara, iar in cursul zilei va face publice concluziile acestuia. Ea a tinut sa sublinieze ca nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei si ca dupa fiecare interventie operativa se face un raport.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )