Libnet.ro
UNICEF

05:45

FOTO Noaptea celor mai frumoase rochii

Adevărul Adevărul,
FOTO Noaptea celor mai frumoase rochii

Gala MET 2014, evenimentul de moda desfasurat in cadrul Muzeului Metropolitan de Arta din New York, catalogat drept unul dintre cele mai sofisticate si scumpe evenimente ale anului, a reusit sa satisfaca asteptarile vedetelor, care au scos din buzunare nici mai mult, nici mai putin, de 25. 000 de dolari pentru un bilet. continuă pe Adevărul

Prin imagini care te lasa fara cuvinte, Antena 3 iti arata cele mai frumoase locuri turistice din Romania

Antena 3 incepe astazi o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

Cele mai frumoase look-uri ale saptamanii!

De la Emma Stone sau Rihanna si pana la Sarah Jessica Parker ori Keira Knightley, te invitam sa vezi care sunt starurile internationale care au reusit sa intre in topul celor mai reusite aparitii publice ale saptamanii, un clasament intocmit de prestigioasa Vogue. com.

Bisericile de lemn din Romania, pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si din nordul Olteniei au fost incluse pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa, duminica, in timpul Congresului mostenirii culturale, dedicat conservarii patrimoniului, care a avut loc la.

Bisericile de lemn din Romania au fost incluse pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa

Bisericile de lemn din sudul Transilvaniei si din nordul Olteniei au fost incluse pe lista celor mai amenintate situri culturale din Europa, duminica, in timpul Congresului mostenirii culturale, dedicat conservarii.

Ieseanca Doina Cepalis a fost inclusa in topul Forbes al celor mai influente femei din Romania

Topul Forbes al celor mai influente femei din Romania o include in editia 2014 si pe ieseanca Doina Cepalis, proprietara firmei Te-Rox Prod.

Caru' cu vedete: Secate de dezamagiri. Topul celor mai ghinioniste in dragoste vedete din Romania; Il mai tii minte pe Soso, primul castigator al emisiunii Big Brother? Iata cum arata acum si cum s-a schimbat viata lui!; Viata grea pentru nume mari ale s

Fetelor, v-au luat-o sanii la vale! Domnilor le plac mari. Cat mai mari. Sanii, ca despre ei e vorba. Posesoarele de busturi impresionante se mandresc cu marimile lor XXL si fac tot posibilul sa-si etaleze nurii. Schimbare radicala de look! Mihaela Radulescu s-a tuns si si-a schimbat culoarea parului: Doar barbatul a mai ramas acelasi. Mihaela Radulescu si-a anuntat fanii pe Facebook ca a facut niste schimbari majore in viata ei.

Orasul Sibiu, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )