Libnet.ro
UNICEF

23:01

FOTO Un nou protest la cel mai mare spital din Oltenia, din cauza taierii sporurilor. Veniturile cadrelor medicale, mai mici cu 1500 de lei

Adevărul Adevărul,
FOTO Un nou protest la cel mai mare spital din Oltenia, din cauza taierii sporurilor. Veniturile cadrelor medicale, mai mici cu 1500 de lei

Doar 30% din personalul medical Spitalului Judetean din Craiova a ramas in unitatea medicala in aceasta dimineata pentru a putea asigura urgentele. Veniturile cadrelor medicale au fost diminuate cu sume cuprinse intre 1000 si 1500 de lei. continuă pe Adevărul

Cum arata si ce poate sa faca cel mai mare camion din lume

Cui nu-i plac masinile mari si puternice? Totusi, care e cel mai mare camion din lume? Numele lui este Belaz 75710 si a intrat in memoria tuturor ca fiind cel mai mare camion de cariera din lume. Belaz 75710 este produs in Belarus si cantareste doar 360 de tone. Monstrul a carui productie a inceput [].

Urologii de la cel mai mare spital din Oltenia sustin ca nu mai pot opera. Doua substante nu mai exista in rezerva spitalului de 3 luni

Urologii de la Spitalul Judetean din Craiova sustin ca nu mai pot intra in sala de operatie din cauza ca doua substante nu mai exista in rezerva unitatii medicale de 3 luni.

Smiley, despre cel mai mare esec din viata sa: Am urcat pe scena si...

Este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi, dar Smiley recunoaste ca un esec a stat poate la baza alegerii carierei. Esecul a fost ca eu m-am suit pe scena la gradinita, aveam o piesa.

Alarmant! Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica, Romania inregistreaza pentru a doua luna consecutiv cea mai mare .

Pretul aluminiului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, din cauza sanctiunilor impuse de SUA grupului rus Rusal

Pretul aluminiului a atins luni, la Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, continuand cresterea record inregistrata saptamana trecuta.

Pretul petrolului, CEL MAI RIDICAT NIVEL din ultimii trei ani

Preturile petrolului au urcat joi la cele mai ridicat nivele din mai mult de trei ani. Majorarea preturilor vine pe fondul scaderii stocurilor in Statele Unite ale Americii si a masurilor Arabiei Saudite de.

A murit cel mai batran om din lume. Don Celino a cazut din pat si si-a rupt trei coaste

Cel mai batran om din lume, Celio Villanueva Jaramillo, a murit la varsta de 121 de ani. Se pare ca barbatul, cunoscut ca si Don Celino, a murit dupa ce a cazut din pat si si-a rupt trei coaste, una.

O prestigioasa revista a desemnat cel mai frumos om din lume

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, a anuntat.

Cel mai mare targ imobiliar din Romania a fost anulat. Organizatorii dau vina pe Primaria Capitalei

Targul imobiliar tIMOn, programat sa aiba loc in perioada 19-22 aprilie in Bucuresti, va fi anulat din cauza neprimirii in timp util a protocolului intre Primaria Municipiului Bucuresti PMB) si organizatori, au anuntat marti organizatorii evenimentului.

Studentii de la cea mai mare universitate din tara intra in greva japoneza: Atitudinea ministrului Educatiei fata de universitatile de top inspira neincredere

Studentii de la cea mai mare universitate din tara, UBB, au anuntat ca intra de maine, 18 aprilie, intra in greva japoneza. Ei isi justifica gestul prin atitudinea pe care a afisat-o ministrul Educatiei fata de universitatile de top in cadrul ultimei conferinte de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )