Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO Parada de 1 decembrie, organizata, anul acesta, la Manastirea Dealu, unde se afla capul lui Mihai Viteazul

Adevărul Adevărul,
FOTO Parada de 1 decembrie, organizata, anul acesta, la Manastirea Dealu, unde se afla capul lui Mihai Viteazul

Cateva sute de persoane au participat, duminica, 1 decembrie, la manifestarile ocazionate de Ziua Nationala a Romaniei. Evenimentul a avut loc la monumentul eroilor de la Manastirea Dealu, de langa Targoviste. continuă pe Adevărul

Parada militara de 1 Decembrie va avea loc la Monumentul Eroilor de la Manastirea Dealu

Parada militara de 1 Decembrie va avea loc, la fel ca in anii trecuti, si la Targoviste. Locatia insa a fost schimbata. Ziua Nationala a Romaniei va fi srbatorita la monumetul de la Manastirea Dealu.

Programul ceremoniei de 1 decembrie, de la Manastirea Dealu

Ceremonia publica militara si religioasa, dedicata Zilei Nationale a Romanei, va avea loc, anul acesta, la Monumentul Istoric Manastirea Dealu, potrivit Prefecturii Dambovita.

ANUL ACESTA 2Chefs a deschis divizia de catering pentru petreceri private si evenimente corporate

Prezent in piata din Bucuresti prin magazinele de produse alimentare bio si gourmet Real Foods, 2Chefs a des-chis, anul acesta, divizia de catering pentru petreceri private si evenimente corporate.

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care .

Peste 31.000 de romani au fost amendati anul acesta pentru apeluri false la 112 Liderul deputatilor PNL propune dublarea sanctiunilor

Peste 31. 000 de oameni au fost amendati in acest an pentru apeluri false la 112, a declarat Florin Roman, liderul deputatilor PNL, acesta spunand ca cifrele i-au fost furnizate de MAI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )