Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Playtech Playtech,
Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care . continuă pe Playtech

Un targ de Craciun din Romania a fost nominalizat printre cele mai frumoase 20 din Europa. Unde poate fi votat

O organizatie europeana cu sediul in capitala Belgiei, Bruxelles, a nominalizat 20 de targuri de Craciun din tot atatea orase intr-un concurs numit Cele mai frumoase piete europene de Craciun. Un singur oras din Romania se numara printre cele nominalizate. Acesta poate fi votat pana pe 10 decembrie.

Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfantul Andrei

Pe 30 noiembrie, romanii il sarbatoresc pe Sfantul Andrei, ocrotitorul Romaniei si apostolul care a raspandit crestinismul pe teritoriul tarii noastre. Pe langa cadoul pe care il oferiti celor care isi sarbatoresc onomastica, un mesaj, o declaratie, un SMS, o felicitare este binevenita. Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfantul Andrei Andreea iti .

Cele mai frumoase petreceri se organizeaza la american ballroom! P)

Cum numaratoarea inversa pentru anul 2020 va incepe cam peste o luna, vor fi numeroase situatiile in care avem nevoie de rezervarea unei locatii sau a unui loc pentru petrecerea de Craciun sau de sfarsit de an.

VIDEO Santorini, insula celor mai frumoase apusuri. Totul despre paradisul aflat in topul celor mai romantice locuri din lume

Insula Santorini sau Thira, cum o numesc grecii, se afla in topul celor mai romantice destinatii din lume, fiind unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa, o emblema a turismului mediteranean.

URARI DE SF. ANDREI. Cele mai frumoase urari, mesaje si sms-uri pentru persoana iubita

Peste jumatate de milioane de romani isi aniverseaza ziua numelui, de Sfantul Andrei. Daca ai si tu un sarbatorit si nu esti inspirat, citeste in continuare. Sigur vei gasi ceva potrivit! URARI.

MESAJE DE SF. ANDREI. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Joi, 30 noiembrie, este o noua zi de sarbatoare: Sfantul Andrei, considerat crestinatorul neamului romanesc, ziua fiind totodata cunoscuta pentru obiceiul de a pune.

MESAJE SF. ANDREI. Cele mai frumoase mesaje, urari si sms-uri pe care poti sa le trimiti persoanei iubite

In fiecare an, pe 30 noiembrie, romanii il sarbatoresc pe Sfantul Apostol Andrei. Peste jumatate de milioane de romani isi aniverseaza ziua numelui. Daca ai si tu un sarbatorit si nu esti inspirat.

Felicitari de Sfantul Andrei. Cele mai inspirate urari si mesaje

La 30 noiembrie este onomastica a peste 700. 000 romani care poarta numele Sfantului Apostol Andrei, ocrotitorul acestui popor, cel care a adus crestinismul pe meleagurile noastre. Preotii ne invata care sunt cele mai frumoase felicitari, urari sau mesaje de Sfantul Andrei.

Iernile grele, calvarul romanilor. Cele mai crunte marturii despre suferintele aduse de iadul alb

Marturii despre cele mai grele ierni din istoria Romaniei arata cat de mult au suferit oamenii din cauza lor si, mai ales, a incompetentei autoritatilor.

Veste buna pentru soferi! Cea mai moderna PARCARE din Bucuresti a fost deschisa in Sectorul 4: Costul abonamentului, 10 lei luna (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )