Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Pompierul anului in Romania este din Vrancea. Militarul a fost premiat de ministrul de Interne

Adevărul Adevărul,
FOTO Pompierul anului in Romania este din Vrancea. Militarul a fost premiat de ministrul de Interne

Vranceanul Raduta Cristinel a fost declarat Pompierul anului in Romania de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) in cadrul manifestarilor prilejuite de Ziua Pompierilor. continuă pe Adevărul

Educatoarea din Vrancea filmata n timp ce lovea un copil n clasa nu se mai poate ntoarce la catedra - decizie definitiva a Curtii de Apel Galati

Educatoarea din Vrancea care a fost filmata anul trecut in timp ce lovea un copil in clasa si tipa la el nu se mai poate intoarce la catedra, a decis Curtea de Apel Galati, transmite Mediafax. Decizia este definitiva si confirma sentinta Judecatoriei Focsani.

FOTO VIDEO Paradisul natural ascuns de la Scorus. Cascada care asteapta sa fie omologata drept cea mai inalta cadere de apa din Romania: Este o minunatie!

Ascunsa mult timp de ochii curiosilor, Cascada Scorus din judetul Valcea este si astazi destul de greu de gasit, pe un traseu greu accesibil.

Bomba anului! Valentina este iNSARCINATA! Va avea GEMENI. Pelinel si Borcea se vor CASATORI azi

Vestea ca Borcea se va casatori cu Valentina Pelinel nu este singura care i-a lasat pe toti masca, ci, mai mult decat atat, Valentina ar fi insarcinata si cu gemeni, conform Libertatea. Luna de miere va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )