Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Porti deschise la unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara: Sultana-Malu Rosu

Adevărul Adevărul,
FOTO Porti deschise la unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara: Sultana-Malu Rosu

Unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara, unde au fost scoase la lumina obiecte fascinante de plastica antropomorfa din preistoria Romanieimileniul IV i. Ch. ) va putea fi vizitat de public. Santierul arheologic Sultana Malu-Rosu din comuna calaraseana Manastirea isi va deschide portile vineri, 16 august, incepand cu ora 10. continuă pe Adevărul

CONCURS. Codul lui da Vinci, unul dintre cele mai citite romane ale lumii.

Romanul Codul lui Da Vinci a devenit unul dintre cele mai citite romane ale lumii, cu vanzari mondiale de peste 82 de milioane de exemplare, iar Dan Brown autorul care a reusit sa schimbe conceptia despre tot ceea ce inseamna bestseller, devenind un fenomen mondial. Subiectele controversate pe care Dan Brown le-a propus in romanul Codul lui Da Vinci au dus la o mediatizare fara precedent, facand din roman o lectura obligatorie. Nelson DeMille a declarat dupa citirea .

Bilete de vanzare pentru DreamHack 2013 Bucuresti, unul dintre cele mai mari evenimente de gaming din lume

Biletele pentru DreamHack Bucuresti 2013 s-au pus in vanzare si pot fi achizitionate online, dar si in oficiile Postei Romane. Evenimentul se va desfasura intre 14 si 15 septembrie la Sala Polivalenta si este unul dintre cele mai mari de acest tip din Romania.

Brompton Road, una dintre cele mai vechi statii de metrou din Londra, va fi scoasa la vanzare

Brompton Road, una dintre cele mai vechi statii de metrou din Londra, care dateaza de peste 100 de ani, va fi scoasa la vanzare. Decizia ii apartine ministrului britanic al Apararii, hotarat sa vanda.

Una dintre cele mai bune interpretari ale spectaculosului Reqviem de Verdi, cu dirijorul Antonio Pappano, un superman la muzicii la pupitru, in Festivalul Enescu

Antonio Pappano, un dirijor aflat in top zece cei mai bine cotati muzicieni ai lumii, director muzical al celebrei Royal Opera House din Covent Garden, unde a inregistrat inclusiv cu soprana Angela Gheorghiu, va.

FOTO 13 august 1961: incepe construirea Zidului Berlinului, unul dintre cele mai importante simboluri ale Razboiului Rece

Construirea Zidului Berlinului incepe in urma cu 52 de ani, unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale Razboiului Rece. Constructia a inceput in noaptea de 12-13 august, cand autoritatile RDG au inchis granita dintre Berlinul de Est si Berlinul de Vest, iar trecerea frontierei a fost declarata ilegala. Mai intai a fost instalat un gard din sarma ghimpata, iar fundatia zidului de beton avea sa fie pusa trei zile mai tarziu.

13 august 1961: incepe construirea Zidului Berlinului, unul dintre cele mai importante simboluri ale Razboiului Rece

In urma cu 52 de ani incepea constructia Zidului Berlinului, unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale Razboiului Rece. Constructia a inceput in noaptea de 12-13 august, cand autoritatile RDG au inchis granita dintre Berlinul de Est si Berlinul de Vest, iar trecerea frontierei a fost declarata ilegala. Mai intai a fost instalat un gard din sarma ghimpata, iar fundatia zidului de beton avea sa fie pusa trei zile mai tarziu.

Scandal urias intr-unul din cele mai mari orase din Europa. Informatiile private ale locuitorilor erau furate

Instalate pe strazile Londrei, respectivele publele sunt echipate cu un sistem wifi. In aceasta vara, ele au fost testate inclusiv pentru colectarea datelor de pe telefoanele inteligente ale trecatorilor. Un scandal de.

Una dintre cele mai importante orchestre din Marea Britanie, London Philharmonic Orchestra, vine la Festivalul Enescu

De astazi intr-o luna, pe 13 septembrie 2013, Festivalul George Enescu aduce la Bucuresti un concert extraordinar din seria Mari Orchestre ale Lumii London Philharmonic Orchestra sub bagheta talentatului.

Samsung Galaxy S4 Zoom Am un telefon in camera foto [REVIEW]

Galaxy S4 Zoom este probabil unul dintre cele mai interesante dispozitive de pe piata la momentul actual. Sincer, am avut o mica problema la incadrarea intr-una dintre categoriile standard de produse, insa am decis sa il tratez ca pe o camera foto. Desigur, vorbim in teorie de un smartphone cu camera foto, insa dimensiunile, design-ul si forma sa il arata mai mult o camera foto. Ideea producatorului a fost sa creeze o camera foto versatila care sa detina si functia [].

Elena Udrea, la final de vacanta: E dureros sa-i aud pe locuitorii Deltei cat de dezamagiti sunt

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca vizita sa in Delta Dunarii a fost atat un moment de relaxare, cat si o oportunitate excelenta de a evalua evolutia turismului intr-unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Europa, insa precizeaza ca discutiile cu localnicii i-au provocat o senzatie destul de amestecata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )