Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Povestea celui mai tanar fermier din Gorj. Are 18 ani si produce cascaval dupa o reteta proprie

Adevărul Adevărul,
FOTO Povestea celui mai tanar fermier din Gorj. Are 18 ani si produce cascaval dupa o reteta proprie

Catalin Bototeanu este cel mai tanar fermier din judetul Gorj. Are varsta de 18 ani si este in ultima clasa de liceu. continuă pe Adevărul

VIDEO Bilantul celui mai grav atac din Canada a ajuns la 18 victime. Autorul masacrului a fost gasit mort

Bilantul atacului armat de duminica, din Canada, a urcat luni la 18 morti, scrie BBC News. Autorul masacrului a fost gasit si el mort.

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

Cine este autorul celui mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei: Tehnicianul dentar de 51 de ani care a omorat cel putin 16 oameni este descris ca un vecin foarte amabil si bland

Vecinii canadianului de 51 de ani, din Portapique, Noua Scotie, care a omorat 16 persoane intr-un atac care a durat 12 ore sunt foarte surprinsi de actiunea lui Gabriel Wortman, care este considerat autorul celui mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei, relateaza The Guardian. Cel mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei: Cel putin 16 oameni au fost ucisi Atacatorul, un barbat de 51 de ani imbracat in politist, a murit.

Barbat in izolare din Gorj, la un pas de sinucidere in fata politistilor

Gest extrem facut de un barbat din Gorj, aflat in izolare la domiciliu. Omul a incercat sa se sinucida in fata politistilor.

Regizorul mai multor animatii din seriile Tom si Jerry si Popey Marinarul a murit

Gene Deitch, cunoscut ca regizor al mai multor pelicule din seria Tom and Jerry si Popey Marinarul a murit pe neasteptate la 95 de ani, arata platforma Daily Express. Cineastul a incetat din viata la Praga, unde locuia din anii 60.

Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia pe care ar trebuie sa incepi sa le apreciezi mai mult

Mamaia este statiunea fabuloasa, plina de turisti si pentru a avea acces la plajele acesteia trebuie facute rezervari din timp. Cele mai elegante 3 plaje din acest sezon sunt locuri cu clientela omogena, muzica atent aleasa, servire impecabila si decor superb. Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia care trebuie apreciate mai mult Cea .

Cele mai sangeroase atacuri din istoria Canadei

Atacul de duminica, in care un barbat inarmat imbarcat in politist a ucis cel putin 17 oameni, inclusiv o politista, in provincia Nova Scotia din Canada este considerat a fi cel mai grav atac din istoria acestei tari. Iata cu ce astfel de evenimente s-a mai confruntat Canada in ultima jumatate de secol.

Pretul petrolului american, la cel mai mic nivel din ultimii 21 de ani

Pretul petrolului american a atins cel mai mic nivel din ultimii 21 de ani. Scaderea vine pe fondul pandemiei de coronavirus care a dus la reducerea cererii si a epuizarii capacitatilor de depozitare. Astfel barilul de referinta pentru SUA a ajuns la 15,65 de dolari, in tranzactiile din Asia.

Cel mai mare spital din Arges s-ar putea inchide. 27 de oameni, infectati de un chirurg bolnav

Cel mai mare spital din judetul Arges s-ar putea inchide, asta dupa ce 27 de la sectia de chirurgie vasculara au fost infectate cu coronavirus.

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )