Libnet.ro
UNICEF

07:31

Tesla Motors va construi cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tesla Motors va construi cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada

Tesla Motors a decis sa construiasca cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada, stat care i-a oferit facilitati fiscale in valoare de pana la 1,3 miliarde de dolari, estimand ca proiectul va genera o crestere a economiei regiunii cu. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO A luat cea mai mare medie la Bac-ul de toamna, chiar daca in ultimii ani a invatat in strainatate

Rezultatele de la cea de-a doua sesiune de bacalaureat sunt dezamagitoare pentru 80% dintre absolventii care au sustinut examenul. Sunt insa si exceptii iar printre ele este si cazul Ioanei-Violeta Dragu, o eleva din Buzau, care a obtinut cea mai mare medie pe tara, 9,85. Ioana a luat nota 10 la romana, 9. 75 la istorie si 9. 80 la geografie.

Marea Britanie a facut cea mai mare comanda de vehicule blindate din ultimele trei decenii

Autoritatile britanice au semnat un contract in valoare de 3,5 miliarde de lire sterline 4,4 miliarde de euro) pentru vehicule blindate. Aceasta este cea mai mare comanda de vehicule blindate data de Marea.

Andrioaiei, PSC: Constructorii au nevoie ca de aer de investitii publice

Sectorul constructiilor din tara noastra a inregistrat o scadere de 10,2% a productiei, in trimestrul II al acestui an fata de trimestrul I, fiind cea mai mare prabusire din Uniunea Europeana, potrivit datelor Eurostat.

VIDEO Golul marcat de la cea mai mare distanta din istoria fotbalului, inscris de un portar

Goalkeeperul lui Stoke City, Asmir Begovici, a intrat de astazi in Cartea Recordurilor, pentru golul inscris in secunda a 13-a a partidei cu Southampton, din sezonul trecut.

Rezultate finale BAC 2014 Sesiunea de toamna: Rata de promovare a bacalaureatului este de 23,78%, cu 2,28 puncte procentuale mai mare decat anul trecut

Rezultatele finale din sesiunea de toamna a bacalaureatului au adus o rata de promovare, la nivel national, de 23,78%. Promovabilitatea la BAC 2014 - sesiunea august-septembrie - este cu 2,28 puncte procentuale mai mare decat in sesiunea similara a anului trecut si cu 1,51 puncte procentuale peste rata de promovare anuntata inainte de contestatii, anunta Ministerul Educatiei. Cea mai mare parte a candidatilor la bacalaureat a luat medii de 6. Compara cu promovabilitatea la Bacalaureat, in sesiunile de toamna, din ultimii 10 aniVezi listele cu notele dupa contestatii, pe fiecare liceu si judet in parte.

Antena Stars a obtinut ieri cea mai buna audienta in prime time de la inceputul anului si pana in prezent

Pe toata perioada anului 2014, Antena Stars, singura televiziune axata pe stiri si talk-show-uri mondene a intregistrat cea mai mare crestere de pe piata. Ieri, postul tv si-a mentinut ritmul ascedent si a.

Electrica este pe val. Actiunile la un nou maxim, lichiditatea la cel mai mare nivel al zilei

Bursa a inchis sedinta de miercuri cu o crestere medie de aproximativ 0,5%, intr-o piata cu rulaje relativ mici, in care titlurile Electrica EL) au avut cea mai mare valoare de tranzactionare si au atins un nou maxim istoric, de 11,99 lei/actiune, la.

Forbes: Sofia Vergara, cea mai bine platita actrita de televiziune

In dragoste ii merge din nou bine si se pare ca nici pe plan financiar nu sta deloc rau. Sofia Vergara a fost numita, de catre revista Forbes, cea mai bine platita vedeta feminina de la tv, pentru al treilea.

VIDEO A fost descoperit cel mai mare dinozaur care a trait vreodata: cantarea mai mult decat 10 elefanti la un loc

Paleontologii americani au descoperit, in Patagonia Argentina) fosilele unei noi specii de dinozaur, Dreadnoughtus schrani, care este cel mai mare identificat pana acum.

Animax, investitie de 500.000 euro in cel mai mare petshop din retea

Reteaua de petshop-uri Animax a investit 500. 000 de euro intr-un nou magazin, cel mai mare din portofoliu. Compania ajunge astfel la 43 de unitati si are in plan alte 5 magazine noi pana la sfarsitul anului.

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )