Libnet.ro
UNICEF

19:30

FOTO. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata, urmand ca joi sa fie semnata

România Liberă România Liberă,
FOTO. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata, urmand ca joi sa fie semnata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, ca legea salarizarii unice este gatam iar joi va fi si semnata. continuă pe România Liberă

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata, urmand ca joi sa fie semnata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, ca legea salarizarii unice este gatam iar joi va fi si semnata.

Presedintele Camerei Deputatilor: Sper ca Legea salarizarii sa ajunga, saptamana asta, in Parlament

Seful PSD spera ca legea salarizarii sa fie gata si sa ajunga in Legislativ saptamana care incepe.

Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata

Liviu Dragnea a declarat in premiera in emisiunea Punctul de intalnire ca legea salarizarii unice este gata si ca joi se va semna legea. in perioda de dupa ziua.

Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata. in Educatie, salariile vor creste cu 80%

Liviu Dragnea a declarat in premiera in emisiunea Punctul de intalnire ca legea salarizarii unice este gata si ca joi se va semna legea. in perioda de dupa ziua.

Presedintele Camerei Deputatilor: Nu s-a discutat pana acum in Guvern, in partid sau in Coalitie de remanieri guvernamentale. Nu e momentul

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, la Romania TV, ca Guvernul Grindeanu isi face treaba, mentionand totodata ca nu este, in prezent, momentul schimbarii din functie a vreunui ministru.

Liviu Dragnea: O sa-i propun presedintelui Iohannis desecretizarea protocoalelor dintre Ministerul Public si SRI

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca va incerca luni, la ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministri ai Mediului si Relatiei cu Parlamentul, sa discute cu presedintele Klaus Iohannis privind desecretizarea protocoalelor dintre Ministerul Public si SRI.

Liviu Dragnea explica episodul de veselie dintre el si seful statului de la Cotroceni: Sevil Shhaideh a facut o gluma pe care i-am povestit-o presedintelui

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a dezvaluit, luni, la postul de televiziune Antena 3, motivul veseliei care a avut loc intre el si seful statului dupa incheierea ceremoniei de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea, despre numirea sefului SIE: Nu este vorba de Mircea Geoana. Informatia nu e reala

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a infirmat, la postul de televiziune Antena 3, zvonurile potrivit carora PSD l-ar sustine pe Mircea Geoana pentru sefia SIE.

Liviu Dragnea, despre atacurile la adresa sa: Unii afirma ca ar fi coordonate de SRI, iar 'altii', de Soros

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al social-democratilor, a sustinut, la postul de televiziune Romania TV, ca atacurile la adresa sa sunt coordonate de SRI si Soros.

Liviu Dragnea; Mai multi lideri PSD au cerut excluderea lui Victor Ponta din partid. Sunt nervosi din cauza declaratiilor fostului premier

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al Partidului Social Democrat, a declarat, duminica, la postul de televiziune Romania TV, ca sefii social-democrati sunt din ce in ce mai 'nervosi si suparati' pe declaratiile lui Victor Ponta si au inceput sa ceara excluderea lui din partid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )