Libnet.ro
UNICEF

21:30

Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata. in Educatie, salariile vor creste cu 80%

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata. in Educatie, salariile vor creste cu 80%

Liviu Dragnea a declarat in premiera in emisiunea Punctul de intalnire ca legea salarizarii unice este gata si ca joi se va semna legea. in perioda de dupa ziua. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata

Liviu Dragnea a declarat in premiera in emisiunea Punctul de intalnire ca legea salarizarii unice este gata si ca joi se va semna legea. in perioda de dupa ziua.

FOTO. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata, urmand ca joi sa fie semnata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, ca legea salarizarii unice este gatam iar joi va fi si semnata.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Legea salarizarii unice este gata, urmand ca joi sa fie semnata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, ca legea salarizarii unice este gatam iar joi va fi si semnata.

BNR si ASF, singurele doua institutii care nu vor fi prinse in legea salarizarii unice. Salarizarea lor - apropiata de cea europeana

BNR si ASF sunt singurele doua institutii carora nu li se va aplica legea salarizarii unice, a anuntat luni Liviu Dragnea la Antena 3. El a spus ca, in urma consultarilor cu Comisia Europeana, s-a ajuns la concluzia ca cele doua institutii trebuie sa aiba salarii apropiate de institutiile similare din UE.

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan: Legea salarizarii unitare este foarte necesara. Ministerul Muncii scrie reteta, noi facem devizul

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca legea salarizarii unitare este necesara, in regim de maxima urgenta, pentru stabilitate si sunt convins ca, de la 1 iulie, se va implementa aceasta lege.

Ministrul Finantelor: Sunt convins ca legea salarizarii va fi implementata de la 1 iulie

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, s-a declarat convins, duminica, intr-o emisiune la Antena 3, ca legea salarizarii va fi implementata incepand cu data de 1 iulie 2017. El considera ca se impune de urgenta o lege a salarizarii deoarece in momentul de fata exista reglementari contradictorii legate de sistemul de salarizare. La randul sau, liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica seara, la Romania Tv, ca este posibil ca legea salarizarii unitare sa ajunga in Parlament saptamana viitoare sau cealalta'.

Presedintele Camerei Deputatilor: Sper ca Legea salarizarii sa ajunga, saptamana asta, in Parlament

Seful PSD spera ca legea salarizarii sa fie gata si sa ajunga in Legislativ saptamana care incepe.

Liviu Dragnea: Obiectivul meu nu mai este sa fiu premier, indiferent ce va spune CCR saptamana viitoare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la RomaniaTV, ca nu isi mai doreste sa fie premier, indiferent ce va decide Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), saptamana viitoare, referitor laLegea 90/2001, conform careia pot fi membri ai Guvernului persoanelecare nu au condamnari penale si nu se gasesc in cazuri deincompatibilitate.

Liviu Dragnea: Obiectivul meu nu mai este sa fiu premier, indiferent ce va spune CCR saptamana viitoare

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca nu isi mai doreste sa fie premier, indiferent ce va decide Curtea Constitutionala a Romaniei.

Exista varianta sa mergem cu Legea salarizarii ca initiativa parlamentara; sper sa ajunga saptamana asta in Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat duminica faptul ca se ia in calcul la nivelul Coalitiei de guvernare asumarea legii salarizarii unitare ca initiativa parlamentara a liderilor partidelor majoritatii si a spus ca spera ca actul normativ sa fie gata si sa ajunga in Legislativ saptamana care incepe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )