Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO Proiect futurist pentru restaurarea Catedralei Notre-Dame din Paris

Adevărul Adevărul,
FOTO Proiect futurist pentru restaurarea Catedralei Notre-Dame din Paris

Un arhitect belgian vine cu o propunere eco de restaurare a Catedralei Notre-Dame din Paris, devastata de un incendiu in seara zilei de 15 aprilie. continuă pe Adevărul

Investitie de 56 milioane lei pentru reabilitarea Palatului Nifon din Bucuresti

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), prin Compania Nationala de Investitii CNI), va investi 56. 000 lei in lucrari pentru consolidarea si restaurarea Centrului educational si social-pastoral Nifon Mitropolitul Palatul Nifon) din Bucuresti, informeaza MDRAP, prin intermediul unui comunicat de presa remis, astazi, Redactei noastre.

SUA refuza semnarea declaratiei pentru protejarea regiunii arctice din cauza mentiunilor referitoare la schimbarile climatice

SUA a refuzat sa semneze o intelegere legata de pericolele cu care regiunea arctica se confrunta, din cauza mentiunilor din text legate de schimbarea climatica, relateaza The Independent.

VIDEO 7 mai, zi neagra pentru Barcelona - Catalanii, eliminati din Champions League dupa 0-4 cu Liverpool pe Anfield

Pe 7 mai 1986, Barcelona pierdea finala Cupei Campionilor la penaltiuri in fata Stelei. La 33 de ani distanta, catalanii au reusit performanta de a fi eliminati din semifinalele Champions League desi se impusesera cu 3-0 in mansa tur. Liverpool a spulberat-o pe Barca cu 4-0 si s-a calificat in marea finala de pe Wanda Metropolitano.

Romania, cel mai mare cost fiscal pentru un angajat cu salariu minim din UE

Romania are cel mai ridicat cost fiscal pentru angajat 40,85%) din cele 26 de tari analizate, semnificativ mai mare decat cota efectiva de impozitare din alte tari din Europa Centrala si de Est: 17,86% Slovacia), 22,40% Bulgaria), 29,29% Polonia) si 33,5% Ungaria), arata un studiu KPMG.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2248 seconds )