Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Proiectul imobiliar care vizeaza construirea unui bloc cu 5 etaje pe Calea Victoriei, langa Casa cu cariatide si vis-a-vis de Muzeul George Enescu, se discuta miercuri la Consiliul General

Hotnews Hotnews,
 FOTO Proiectul imobiliar care vizeaza construirea unui bloc cu 5 etaje pe Calea Victoriei, langa Casa cu cariatide si vis-a-vis de Muzeul George Enescu, se discuta miercuri la Consiliul General

Proiectul imobiliar care vizeaza construirea unui bloc cu 5 etaje pe Calea Victoriei nr. 200, langa celebra Casa cu cariatide, monument istoric, si langa biserica Sfintei Cruci, va fi discutat la sedinta Consiliului General de miercuri. Propunerea a starnit numeroase controverse, societatea civila dar si arhitecti renumiti fiind de parere ca daca va fi aprobat, blocul va distruge caracterul zonei. continuă pe Hotnews

Construirea unui bloc peste vestigiile cetatii antice Tomis, sistata de anchetatori

Lucrarile pentru construirea unui bloc cu patru etaje in Cetatea Antica Tomis, peste vestigii, au fost sistate de procurori. Tone de pamant pline cu piese arheologice au fost excavate din Cetatea Tomis si aruncate pe un camp de la marginea Constantei, fara ca vreun arheolog sa supravegheze lucrarile, demersul provocand proteste ale locuitorilor.

Viceprimarul Constantei, catre un jurnalist care l-a intrebat despre construirea unui bloc pe ramasitele Cetatii Tomis: Faci umbra pamantului degeaba

Faci umbra pamantului degeaba. Asa sunteti voi, astia care vreti sa schimbati lumea, a fost replica viceprimarului PSD din Constanta Dumitru Babu catre un jurnalist Vice care i-a solicitat un punct de vedere in scandalul construirii unui bloc peste vestigiile Cetatii Tomis.

Bucati din Cetatea antica Tomis, aruncate la gunoi de investitorul imobiliar care construieste un bloc peste vestigiile istorice (VIDEO)

Valoarea istorica nu reprezinta nimic pentru mogulii imobiliari. Bucati din Cetatea antica Tomis au fost aruncate pur si simplu la gunoi de investitorul imobiliar care construieste un bloc peste vestigiile.

Acoperisul unui bloc din Mangalia, smuls de vantul puternic

Acoperisul unui bloc din Mangalia s-a desprins, luat de vant si a cazut in spatiul verde, ramanand agatat intr-un copac. Pompierii au intervenit pentru indepartarea tablei care putea rani pe cineva sau putea provoca stricaciuni si mai mari.

Caz socant in Botosani. O femeie a fost agresata sexual, in liftul unui bloc (VIDEO)

O femeie a fost agresata sexual in liftul unui bloc de catre un individ. ingrozita, femeia a inceput sa tipe, iar agresorul a rupt-o la fuga. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere montate in bloc,.

VIDEO O vulpe a innoptat pe casa scarii unui bloc din comuna buzoiana Berca

Locatarii unui bloc din comuna buzoiana Berca au avut parte de un musafir mai putin obisnuit. O vulpe a intrat la orele serii in scara blocului, unde a ramas pana dimineata.

Judetul Constanta, sub cod galben de vant. Acoperisul unui bloc din Mangalia a fost luat pe sus - VIDEO

Acoperisul unui bloc din Mangalia a fost luat de vantul puternic. Bucati de lemn si tabla au ramas agatate in copacii din apropierea imobilului. Judetul Constanta este sub cod galben de vant puternic pana la ora 17.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )