Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Reactii pe Facebook la condamnarea lui Dan Voiculescu

Adevărul Adevărul,
FOTO Reactii pe Facebook la condamnarea lui Dan Voiculescu

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la 10 ani de inchisoare, cu executare, pentru spalare de bani, in dosarul ICA. continuă pe Adevărul

Badea, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu: Nu se termina nimic aici. De abia incepe!

Mircea Badea a spus vineri, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul Telepatia, ca lucrurile abia incep, nici vorba sa se sfarseasca. Nu e deloc o zi buna. Sunt pe strada, ma duc la IPJ Ilfov, la.

Ludovic Orban, despre condamnarea lui Dan Voiculescu: inca un mare profitor al tranzitiei ajunge la zdup

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, vineri, la RFI, condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA. Nu sunt omul care sa comenteze deciziile instantelor, traim intr-un stat de drept, in care justitia.

Victor Ponta, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu: Nu comentez sentinte. O tara libera poate exista doar daca exista o presa libera (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, in urma condamnarii lui lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, ca nu comenteaza sentintele date de judecatori, insa va face.

CTP, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu: Un moment istoric, al doilea dupa condamnarea lui Adrian Nastase (VIDEO)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, vineri, la cald condamnarea primita de Dan Voiculescu in dosarul ICA - zece ani de inchisoare cu executare -, spunand ca este un moment istoric pentru justitia.

Cum au anuntat televiziunile de stiri CONDAMNAREA lui Dan Voiculescu

Mogulul Dan Voiculescu a primit o sentinta de 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul Institutului de Cercetari Alimentare ICA), alaturi de alti doisprezece inculpati. Vezi cum au abordat televiziunile de stiri momentul arestarii omului de.

Sentinta prin care dosarul ICA - Dan Voiculescu a fost finalizat definitiv. Vezi integral minuta de sedinta

Dan Voiculescu a fost condamnat vineri la 10 ani de inchisoare. Alaturi de el, ceilalti inculpati au primit fiecare caondamnari, fie cu executare si suspendare. In plus, instanta a dispus diferite confiscari si sechestre pe mai multe bunuri ale inculpatilor, totul pentru a se recupera prejudiciul din dosar. Vezi in text integral Minuta sentintei prin care s-a finalizat definitiv dosarul ICA - Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Instanta a dispus confiscari de imobile si cate 2,9 mil lei de la Camelia si Corina Voiculescu. Mihai Gadea: S-a dispus si confiscarea sediului Antenei 3

Dan Voiculescu a fost condamnat vineri la 10 ani de inchisoare. Gheorghe Mencinicopschi a primit 8 ani de inchisoare iar Popa Corneliu 8 ani de inchisoare. Instanta a dispus confiscarea terenului de 29. 000 de metri patrati din strada Garlei si a constructiilor aferente care vor trece in patrimoniul statului.

Sentinta definitiva in dosarul ICA. Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA in care era acuzat de spalare de bani.

Sentinta definitiva in dosarul ICA. Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare cu executare

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA in care era acuzat de spalare de bani. Magistratii au decis respingerea cererii de schimbare a incadrarii juridice in cazul omului de afaceri.

VIDEO. UPDATE. Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA pentru spalare de bani. Sentinta este definitiva. Imobilul Grivco si sediul Antenelor, confiscate

Dan Voiculescu a primit o pedeapsa de 10 ani de inchisoare, in dosarul ICA, el fiind acuzat de spalare de bani. Totodata, fostul ministru al Comunicatiilor, Sorin Pantis, a primit 7 ani de inchisoare. Decizia CAB este definitiva. Sediul Grivco si alte doua imobile, intre care si cladirea Antenelor, vor fi confiscate pentru recuperarea prejudiciului. Voiculescu a mers sa se predea la sediul IPJ Ilfov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )