Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu: Nu comentez sentinte. O tara libera poate exista doar daca exista o presa libera (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu: Nu comentez sentinte. O tara libera poate exista doar daca exista o presa libera (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, in urma condamnarii lui lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, ca nu comenteaza sentintele date de judecatori, insa va face. continuă pe B1

Badea, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu: Nu se termina nimic aici. De abia incepe!

Mircea Badea a spus vineri, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul Telepatia, ca lucrurile abia incep, nici vorba sa se sfarseasca. Nu e deloc o zi buna. Sunt pe strada, ma duc la IPJ Ilfov, la.

CTP, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu: Un moment istoric, al doilea dupa condamnarea lui Adrian Nastase (VIDEO)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, vineri, la cald condamnarea primita de Dan Voiculescu in dosarul ICA - zece ani de inchisoare cu executare -, spunand ca este un moment istoric pentru justitia.

Ludovic Orban, despre condamnarea lui Dan Voiculescu: inca un mare profitor al tranzitiei ajunge la zdup

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, vineri, la RFI, condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA. Nu sunt omul care sa comenteze deciziile instantelor, traim intr-un stat de drept, in care justitia.

Victor Ponta: Multi ani de acum inainte ANTENA 3 VA FI AICI!

Premierul Victor Ponta a spus vineri, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul Telepatia, ca nu comenteaza sentintele date, dar este obligat sa faca tot ce-i sta in puteri pentru ca jurnalistii Antena 3.

Cum au anuntat televiziunile de stiri CONDAMNAREA lui Dan Voiculescu

Mogulul Dan Voiculescu a primit o sentinta de 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul Institutului de Cercetari Alimentare ICA), alaturi de alti doisprezece inculpati. Vezi cum au abordat televiziunile de stiri momentul arestarii omului de.

FOTO Reactii pe Facebook la condamnarea lui Dan Voiculescu

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la 10 ani de inchisoare, cu executare, pentru spalare de bani, in dosarul ICA.

Victor Ponta: Sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele ca jurnalistii de la Antena 3 si toti jurnalistii sa-si poata desfasura activitatea

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook primul mesaj legat de sentinta din dosarul ICA, mentionand ca nu comenteaza decizia, dar ca este de datoria sa sa se asigure ca jurnalistii de la Antena3/Antena 1 si toti ceilalti jurnalisti din Romania.

Mogul condamnat si apoi sanctificat. Ce urmeaza dupa sentinta in cazul Dan Voiculescu

Sa-ti spuna cineva, la o bere: cele trei valori supreme care ma caracterizeaza sunt demnitatea, onoarea si curajul. Ce reactie ai avea? In cel mai bun caz, eu l-as intreba daca face misto de mine. Dar mai degraba i-as da o pastila si apoi as fugi mancand pamantul. Oamenii care jongleaza atat de usor cu cuvinte atat de mari sunt de obicei periculosi. Din ei lipseste acea masura simpla care ne impiedica, pe cei mai multi dintre noi, sa vorbim atat de elogios despre propria persoana. Si sa-i prostim pe ceilalti privindu-i, fara jena, drept in ochi.

Mesajul trustului Intact de catre parteneri, dupa condamnarea lui Voiculescu: Va oferim cele mai bune programe. Vom munci si mai mult

Trustul Intact a trimis vineri un comunicat catre clientii si agentiile de publicitate. Reprezentantii institutiei de presa transmit ca sentinta de inchisoare pentru Dan Voiculescu este un abuz intolerabil intr-un stat de drept. in mesaj, reprezentantii Intact isi asigura clientii de publicitate ca programele trustului reprezinta cele mai bune posibilitati creative de promovare a mesajelor dumneavoastra si anunta ca vom munci si mai mult. Mesajul Intact vine pe fondul temerilor conducerii ca, odata cu condamnarea lui Voiculescu, unii clienti vor renunta sa-si mai asocieze brandul cu posturile tv Antena 1 si Antena 3.

Subiectele Zilei: Dosarul ICA, la final. DNA a cerut 10 ani de inchisoare pentru Dan Voiculescu; De ce incompatibilii nu mai pot ocupa functii timp de trei ani; Principele Nicolae al Romaniei: Cea mai importanta lectie am invatat-o de la bunicul meu, Reg

MRU, despre tararea Bisericii Ortodoxe Romane in campania electorala: ortodoxul bun si ortodoxul rau. Victor Ponta a realizat ce si-a dorit. Salvatorii mocanitei de pe Valea Hartibaciului. Pe la 1910, mocanita de pe Valea Hartibaciului transporta oameni si marfuri intre Sighisoara si Sibiu. Dar, ca multe lucruri.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )