Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Record pentru Romania: 10.175 de oameni au fost, sambata, la Arena Nationala la cel mai mare curs de resuscitare

Adevărul Adevărul,
FOTO Record pentru Romania: 10.175 de oameni au fost, sambata, la Arena Nationala la cel mai mare curs de resuscitare

Un nou record national a fost stabilit, sambata, pe Arena Nationala, cand 10. 175 de persoane au invatat si apoi au exersat manevrele de resuscitare predate de specialisti in prim ajutor si medicina de urgenta. Recordul national stabilit sambata este apropiat de cel inregistrat in Germania unde 11. 843 de persoane au fost concomitent la un astfel de curs. continuă pe Adevărul

Diaspora sa inteleaga ca reprezinta o forta pentru Romania

Dan Stoenescu, ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, spune ca diaspora trebuie sa inteleaga faptul ca reprezinta o forta pentru Romania, potrivit unui mesaj publicat astazi pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Diaspora reprezinta o forta pentru Romania

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, afirma ca diaspora trebuie sa inteleaga faptul ca reprezinta o forta pentru Romania.

Proiectul reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, unul strategic, prioritar pentru Romania

Guvernul a aprobat la inceputul acestui an o scrisoare-suport prin care arata ca proiectul reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda este unul strategic, prioritar pentru Romania, a declarat, ieri, Daniela Lulache, director general al companiei Nuclearelectrica, in cadrul unei conferinte.

Sentinta record pentru regele cocainei: Banev a bagat in Romania pste 50 de tone de droguri (VIDEO)

Magistratii Tribunalului Bucuresti l-au condamnat pe regele Cocainei din Bulgaria, Evelin Banev, miercuri, la 14 ani de inchisoare pentru trafic ilicit international de droguri de mare risc si.

Veste bomba pentru Romania, inainte de EURO 2016. Franta a ramas fara fundasul Raphael Varane

Raphael Varane, fundasul echipei Real Madrid, este indisponibil pentru Campionatul European de fotbal din Franta, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, fiind inlocuit cu Adil Rami FC Sevilla).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )