Libnet.ro
UNICEF

05:15

Veste bomba pentru Romania, inainte de EURO 2016. Franta a ramas fara fundasul Raphael Varane

Antena3 Antena3,
Veste bomba pentru Romania, inainte de EURO 2016. Franta a ramas fara fundasul Raphael Varane

Raphael Varane, fundasul echipei Real Madrid, este indisponibil pentru Campionatul European de fotbal din Franta, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, fiind inlocuit cu Adil Rami FC Sevilla). continuă pe Antena3

Programul amicalelor Romaniei inainte de EURO 2016

Romania va juca trei meciuri amicale inainte de EURO 2016. Iata programul celor trei partide.

Franta, pregatita pentru un atac chimic la EURO 2016

Autoritatile franceze sunt pregatite sa contracareze chiar si un atac terorist cu arme chimice in cursul Euro 2016, anunta ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, precizand ca au fost mobilizati 90. 000 de agenti de securitate pentru Campionatul european de fotbal.

Fotbal european pe pliant electoral. Un candidat PMP a distribuit programul meciurilor de fotbal de la Euro 2016

Mai plicticoasa decat de obicei din cauza legii care le interzice candidatilor sa le ofere alegatorilor cadouri, campania electorala din acest an nu a fost lipsita de momente specifice. in incercarea de a-l da jos pe primar de la primarie, PSD-istii din Timis au inceput cu dezlipirea numelui primarului de pe fantanile publice din oras. Candidatul PMP a distribuit programul meciurilor de la Euro 2016.

Amenintarea cea mai mare pentru Romania - o Rusie slaba, nu una puternica

Analistul de politica externa Robert Kaplan considera ca pentru Romania amenintarea cea mai mare nu o constituie o Rusie puternica, ci una slaba, precizand ca acest lucru ar insemna agresiune si haos, potrivit unor surse din presa.

EURO 2016: Lista meciurilor de la Campionatul European pe care le pot vedea toti microbistii din Romania.Pro Tv a stabilit ce partide va transmite

Campionatul European din Franta va fi transmis in totalitate de Dolce Sport, dar o parte dintre meciuri vor fi difuzate si de Pro Tv, post cu acoperire nationala.

Euro 2016: Lotul preliminar al Cehiei pentru Campionatul European. Veteranii Cech si Rosicky nu lipsesc din lot

Selectionerul Pavel Vrba a comunicat lotul preliminar al Cehiei pentru Campionatul European din Franta, care va incepe pe 10 iunie.

Probleme cu Florin Andone. Risca sa rateze participarea la EURO 2016

Atacantul Florin Andone se afla intr-o situatie extrem de delicata si risca sa rateze participarea cu nationala Romaniei la Campionatul European din Franta.

EURO 2016: Zlatan Ibrahimovici, cel mai important nume din lotul Suediei

Zlatan Ibrahimovici va fi capitanul nationalei Suediei la turneul final al Campionatului European din Franta, editia 2016.

Veste buna pentru sportul romanesc: Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei si Adrian Crisan s-au calificat la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro

Romanul Adrian Crisan s-a calificat la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro la tenis de masa), programate intre 5 si 21 august 2016. Adrian Crisan este calificat la Rio, conform.

Veste buna pentru omenire: de ce asteroizii nu au mari sanse de a ne extermina

Avand in vedere cate roci plutesc in spatiu, dar si faptul ca una dintre ele a exterminat, la un moment dat, toti dinozaurii de pe Terra, nu prea avem cum sa nu ne facem griji in privinta sanselor noastre de supravietuire in cazul impactului cu un asteroid. S-aar parea, totusi, ca vestile sunt bune pentru [].

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )