Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO Reginele soldurilor, in Cartea Recordurilor: femeile cu cele mai late solduri din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Reginele soldurilor, in Cartea Recordurilor: femeile cu cele mai late solduri din lume

Femeile cu cele mai mari solduri din lume, unele cu o circumferinta de peste doi metri, sunt mandre de formele lor si nu se sfiesc sa pozeze sexy. Ele spun ca isi iubesc corpul si nu au de gand sa urmeze vreo dieta pentru a ajunge la o silueta normala. continuă pe Adevărul

FOTO 47 de ani de cand Brasovul a devenit municipiu. De la un simplu catun la unul dintre cele mai bogate orase ale tarii in doar 100 de ani

Daca la 1900, Brasovul era un simplu catun cu sate izolate, in perioada interbelica a inflorit. Dezvoltarea a continuat si in comunism, dar si dupa 1990. Acum Brasov este unul dintre cele mai puternice orase din Romania.

Harta fricii in Romania. Care sunt cele mai periculoase zone. Unde au loc cele mai multe crime, furturi si batai in plina strada

In fiecare oras al tarii exista zone pe care oamenii le ocolesc de frica sa nu ajunga victimele unor agresiuni ori sa cada prada hotilor. Adevarul va prezinta cele mai de temut zone ale Romaniei in care se inregistreaza o multime de infractiuni.

Cele mai mari aeroporturi din Europa

Zeci de milioane de calatori din toate colturile lumii tranziteaza anual cele mai mari aeroporturi din Europa. Cateva sute de mii de avioane aterizeaza pe acestea in fiecare an.

Ivanovici, fundasul-golgheter. Sarbul e aparatorul cu cele mai multe goluri in Liga Campionilor, in ultimii sase ani

In cel de-al doilea meci jucat marti seara in Liga Campionilor, Chelsea a facut un pas important spre calificare, dupa 1-1 la Paris, cu PSG. Reusita oaspetilor a fost semnata de Ivanovici, fundasul cu cele mai multe goluri in Liga Campionilor, din 2009 incoace.

REVISTA PRESEI. Care sunt orasele cu cele mai accesibile apartamente

In ziarele de miercuri, citim despre legenda Palatului Brancovenesc de la Potlogi, despre trenurile nucleare lansate de Rusia pana in 2018, despre potentialul de crestere al economiei Romaniei, dar si despre topul oraselor cu cele mai accesibile apartamente.

O masina Logan, printre vedetele carnavalului de la Barranquilla din Columbia, unul dintre cele mai importante din lume

Un autoturism Dacia Logan fabricat in Romania, costumat si accesorizat cu buline, buze si fundita, s-a numarat anul acesta printre vedetele carnavalului de la Barranquilla din Columbia, unul dintre cele mai importante din lume. Bistriteanul care a surprins minunea spune ca, in Columbia, din 10 masini una este fabricata in Romania.

Piata asigurarilor a scazut cu 4,10% pana la 5,92 miliarde lei in primele noua luni din 2014/TOP 10 firme de asigurari cu cele mai mari venituri

Firmele de asigurari din Romania aveau venituri din prime brute subscrise de peste 5,92 miliarde lei dupa primele noua luni ale anului 2014, in scadere nominala cu 4,10% fata de perioada similara a anului 2013, a anuntat marti ASF. In aceeasi perioada de referinta, valoarea despagubirilor platite asiguratilor a scazut cu 2,34% pana la 3,61 miliarde lei. Primele trei firme cu cele mai mari venituri in aceasta perioada au fost Allianz-Tiriac Asigurari, Omniasig VIG si Astra Asigurari. Brokerii de asigurare au intermediat 55,88% din volumul total al primelor brute subscrise la nivelul intregii piete de asigurari.

Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cui ii este permis accesul

Pentru a permite accesul in cluburile exclusiviste, anumite asociatii nationale si internationale, precum si si unele companii de renume cer cer o suma enorma de inscriere, membri cu putere si prestigiu, iar procedurile sunt extrem de discrete, daca nu chiar secrete, relateaza Fortune. Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cine are acces la acestea?.

Cele mai frumoase orase din Republica Moldova

Poate ca nu sunt metropole de mari dimensiuni, insa orasele din Republica Moldova au farmecul lor aparte. Cele mai frumoase orase din Republica Moldova au fiecare cateva elemente care se intiparesc in memoria oricarui vizitator.

Unul dintre cele mai mari tunuri ale regimului Basescu a ramas ascuns intr-un sertar

Cine-l mai tine minte pe Lucian Duta? Jurnalistii si bolnavii din Romania cu siguranta ca nu l-au uitat. Procurorii insa sufera de o inexplicabila amnezie din moment ce unul dintre cele mai mari tunuri ale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )