Libnet.ro
UNICEF

19:15

FOTO-Reportaj Campionatul Mondial de Sport Electronic: Coreea de Sud a cucerit din nou Bucurestiul.

România Liberă România Liberă,
FOTO-Reportaj Campionatul Mondial de Sport Electronic: Coreea de Sud a cucerit din nou Bucurestiul.

Campionatul Mondial de Sport Electronic, desfasurat la Sala Polivalenta, din Bucuresti, intre 1-3 noiembrie, a fost cel mai mare eveniment de acest gen gazduit vreodata de Romania. La fel ca si la DreamHack, organizat tot la Bucuresti, sud-coreenii au facut din nou legea, echipele din aceasta tara reusind sa-si adjudece primele locuri pe podiumul mondial. Coreea de Sud s-a impus la toate disciplinele din cadrul competitiei masculine, invingand atat in jocul de League of Legends LoL), unde a . continuă pe România Liberă

FOTO Campionatul Mondial de Sport Electronic: competitie cu prea multi spectatori la scoala de dimineata

Cam cat de buni sunt romanii la jocuri video? Suficient de buni incat sa-i convinga pe sud-coreeni sa ne lase sa organizam cea de a cincea editie a Campionatului Mondial de Sport Electronic. Pana anul acesta, competitia s-a desfasurat in Coreea de Sud.

VIDEO Coreea de Sud a dominat Campionatul Mondial de Sporturi Electronice. Cum? 10 ore de munca

Campionatul Mondial de Gaming este dominat cap-coada de sud-coreeni. Coreea de Sud a devenit campiona mondiala la trei din cele patru probe ale competitiei. Singura care a reusit sa tina piept asaltului asiatic a fost suedeza MaddeLisk, care a castigat la Starcraft 2, acolo unde Romania a ajuns in sferturile de finala.

Campionatul Mondial de Sporturi Electronice: cum a ajuns Tunisia sa trimita o fata la campionat si cate ore pe zi se antreneaza echipa Coreei de Sud

A doua zi de la Campionatul Mondial de Sporturi Electronice a lasat Romania fara nicio echipa in joc. Desi ne asteptam sa trecem mai departe la League of Legends, am picat din grupe. Ultima prezenta romaneasca a fost in sferturile de finala ale competitiie feminine de Starcraft 2.

Sportivii romani au cucerit 21 de medalii la Campionatul Mondial de arte martiale

Reprezentantii Romaniei au obtinut de 21 de medalii la Campionatul Mondial de arte martiale, desfasurat in Toscana, in perioada 29 octombrie - 3 noiembrie. Trei medalii de argint si patru de bronz au fost.

VIDEO Un fenomen paradoxal: o tara musulmana trimite o jucatoare in premiera la Campionatul Mondial de Sporturi Electronice

La Campionatul Mondial de Sporturi Electronice organizat la Bucuresti weekend-ul acesta exista participanti din diverse tari, inclusiv unele mai exotice, cum ar fi Mongolia sau Tunisia. Am vorbit cu Hajer Khedher, prima reprezentanta a Tunisiei la o competitie internationala.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )