Libnet.ro
UNICEF

23:30

FOTO Restaurarea celui mai elegant hotel din Timisoara de altadata. Aici au fost cazati imparatii Francisc I, Iosif al II-lea, Franz Josef si Cuza

Adevărul Adevărul,
FOTO Restaurarea celui mai elegant hotel din Timisoara de altadata. Aici au fost cazati imparatii Francisc I, Iosif al II-lea, Franz Josef si Cuza

Cel mai vechi si totodata in epoca cel mai elegant hotel cunoscut in Timisoara era Der Trompeter, devenit apoi hotelul Hungaria. continuă pe Adevărul

FOTO Restaurarea celui mai elegant hotel din Timisoara de altadata. Aici au fost cazati imparatii Francisc I, Iosif al II-lea, Franz Josef sau printul A.I. Cuza

Cel mai vechi si totodata in epoca cel mai elegant hotel cunoscut in Timisoara era Der Trompeter, devenit apoi hotelul Hungaria.

Povestea celui mai neortodox festival din lume. Locul unde femeile poarta pe strazi statui cu penisuri uriase

Kanamara Matsuri e un festival al fertilitatii - Festival al Penisului de Otel - care se organizeaza in Japonia de peste 50 de ani, desi are radacini mult mai vechi. Oamenii din toata lumea participa la o parada in cadrul careia falusuri uriase sunt plimbate pe strazile orasului Kanayama.

FOTO Incendiu la un hotel din judetul Valcea. 200 de persoane evacuate

Acoperisul unui hotel din statiunea Olanesti judetul Valcea) a luat foc duminica la amiaza, ceea ce a impus evacuarea a circa 200 de persoane aflate in cladire, anunta ISU Valcea.

Incendiu la un hotel din Baile Olanesti

Un incendiu violent a izbucnit la un hotel din Baile Olanesti. Sunt peste 200 de oameni evacuati. Trei autospeciale ale pompierilor au intervenit, pentru a stinge focul care a cuprins acoperisul cladirii,.

Iohannis, la lansarea celui mai nou model Ford: Craiova redevine un important centru industrial al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a sosit joi, la Craiova, unde participa, alaturi de premierul Mihai Tudose, la lansarea celui mai nou model Ford.

Iohannis participa sambata la inaugurarea celui mai modern complex de golf din Romania, o investitie privata realizata de patronul Transavia

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, in judetul Alba, la inaugurarea celui mai modern resort de golf din Romania, dupa o investitie privata de 15 milioane de euro realizata de Ioan Popa, detinatorul companiei Transavia. In acest domeniu reusiti sa puneti Romania pe harta mondiala, a declarat seful statului, transmitand felicitari celor care au investit intr-o facilitate publica, ce nu este destinata profitului, potrivit News. ro.

Pagubele provocate de furtuna din Timisoara, vizibile si acum

Au trecut trei saptamani de la furtuna devastatoare din Timisoara, insa urmele se vad si acum. in parcuri sunt in continuare zone imprejmuite, de teama ca cineva sa nu fie ranit.

Pagubele provocate de furtuna din Timisoara, vizibile si acum-VIDEO

Au trecut trei saptamani de la furtuna devastatoare din Timisoara, insa urmele se vad si acum. in parcuri sunt in continuare zone imprejmuite, de teama ca cineva sa nu fie ranit.

Obsesiile celor mai sangerosi criminali din istorie. Unii faceau bani din cadavre

Juan Antonio Cebrian prezinta in Psihokilleri portretele celor mai sangerosi criminali din lume: - Richard Jacquet a trait in perioada 1630- 1686 in Anglia. A efectuat .

Scumpiri in lant. Rata anuala a inflatiei a ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii patru ani

Scumpirile din ultima luna se simt in rata anuala a inflatiei. Aceasta a ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii patru ani. Mai precis, rata a urcat la 1,77%. Totul a inceput dupa scumpirea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )