Libnet.ro
UNICEF

19:30

Povestea celui mai neortodox festival din lume. Locul unde femeile poarta pe strazi statui cu penisuri uriase

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai neortodox festival din lume. Locul unde femeile poarta pe strazi statui cu penisuri uriase

Kanamara Matsuri e un festival al fertilitatii - Festival al Penisului de Otel - care se organizeaza in Japonia de peste 50 de ani, desi are radacini mult mai vechi. Oamenii din toata lumea participa la o parada in cadrul careia falusuri uriase sunt plimbate pe strazile orasului Kanayama. continuă pe Adevărul

Povestea romanului care a cumparat cel mai scump diamant din lume. Cat a platit pentru el

Un roman este proprietarul celui mai scump diamant din lume. Dupa negocieri care au durat un an, Laurence Graff a platit 45 de milioane de euro pentru un diamant de marimea unei mingi de tenis. Piatra de.

De banii aceia puteai cumpara un Bugatti. Cu cat s-a vandut cel mai opulent SUV din lume

La sfarsitul saptamanii trecute, Mercedes a scos la licitatie ultimul exemplar din seria Maybach G650 Landaulet. Asa cum era de asteptat, off-roader-ul german cu propulsie V12 si plafon retractabil s-a vandut pentru o suma record.

Arta, pasiune si business: povestea unui cunoscut artist tatuator din Romania

Are peste 20 de ani in domeniul tatuajelor si peste o mie de clienti. Costi Azoitei este unul dintre cei mai cunoscut artisti tatuatori din Romania. Originar din Hundeoara, locul unde la varsta de 14 ani a simtit prima oara gustul.

Ziua internationala a fetei. Mesajul celor mai puternice femei din lume

Ziua Internationala a Fetei este sarbatoritala data 12 octombrie. Aceasta zi a fost conceputa pentru a milita pentru drepturile tinerelor si pentru a lupta impotriva discriminarii sexuale.

Faze tari: Cel mai scump iPhone X din lume va fi unul din aur inchinat lui Putin; Un chinez si-a ascuns serpi veninosi in sosete ca sa ii aduca ilegal in Canada; Tara in care peste un milion de pasari sunt ucise zilnic de catre pisici

Primul clip la 360 realizat in cosmos, in afara Statiei Spatiale Internationale, de doi cosmonauti din Rusia. Publicat de agentia spatiala Roscosmos, primul clip la 360 realizat din afara Statiei Spatiale Internationale. Bandajul inteligent care administreaza medicament pentru orice tratament. Bandajul este alcatuit din fibre electrice conductive, care sunt acoperite intr-un gel unde sunt depozitate medicamente.

VIDEO Autoritatile Buzaului au donat celui mai mare spital din Soroca aparatura medicala pentru ingrijirea bebelusilor

Donatia a fost facuta zilele trecute de catre presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, care s-a intalnit cu omologul sau moldovean si cu cadre medicale ale spitalului. Conducerea judetului Buzau anunta ca va sprijini in continuare cea mai mare unitate medicala din Soroca.

Cele mai ciudate bauturi din lume. Cum se prepara ceaiul de vaca sau sucul din broasca peruana

Printre cele mai ciudate bauturi din lume se numara si cea mai scumpa cafea. Pentru obtinerea cafelei Kopi Luwak, boabele de cafea sunt inghitite de Zibeta, un mamifer din Asia, fiind eliminate apoi intregi. Dupa ce sunt curatate de excremente, sunt puse la uscat si mai apoi macinate.

Un timisorean cultiva cei mai iuti ardei din lume: Nu am avut curaj sa-i gust

Carolina Reaper se afla Cartea Recordurilor ca cel mai iute ardei din lume. Ardeiul cu nume de uragan a depasit Scorpionul din Trinidad. Cele doua soiuri de ardei iuti sunt cultivate si de Adrian Orza, consilier local independent in Timisoara.

Iohannis, la lansarea celui mai nou model Ford: Craiova redevine un important centru industrial al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a sosit joi, la Craiova, unde participa, alaturi de premierul Mihai Tudose, la lansarea celui mai nou model Ford.

Topul celor mai frumoase spatii publice din lume: unde se afla cea mai mare sala de lectura

Publicatia BusinessInsider a realizat topul celor mai frumoase spatii publice din lume. Printre acestea se numara un amfiteatru amplasat intr-o structura naturala din gresie rosie si cea mai mare sala de lectura din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2389 seconds )