Libnet.ro
UNICEF

10:31

FOTO Serena Williams - Simona Halep, in finala la Wimbledon. Romanca castiga in mai putin de ora, 6-2, 6-2

Adevărul Adevărul,
FOTO Serena Williams - Simona Halep, in finala la Wimbledon. Romanca castiga in mai putin de ora, 6-2, 6-2

Simona Halep si Serena Wiliams s-au intalnit in finala turneului de la Wimbledon. A fost pentru prima data in istorie cand o jucatoare din Romania a castigat Grand Slam-ul din capitala Angliei. continuă pe Adevărul

Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata ei

Aflata pentru al doilea an consecutiv in finala de la Wimbledon, Serena Williams a vorbit la conferinta de presa despre partida cu Simona Halep. Americanca a avut cuvinte de lauda despre Halep, precizand ca nu poate fi subestimata. Serena a afirmat ca nu a uitat infrangerea in fata romancei la Turneul Campioanelor 2014, scor 6-2, 6-0).

Serena Williams: Simona Halep a jucat la nivelul ei maxim, nu stiu ce as fi putut face altceva

Serena Williams a laudat-o si la conferinta de presa dupa finala de la Wimbledon pe Simona Halep, despre care a spus ca a jucat incredibil.

Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria!

Serena Williams a declarat, sambata, ca Simona Halep a jucat exceptional in finala de la Wimbledon s.

Miza financiara uriasa. Daca o invinge pe Serena Williams, Simona Halep va incasa cel mai mare premiu din toata cariera ei

Simona Halep poate scrie azi istorie in finala turneului de la Wimbledon, unde va juca, de la ora 16. 00, contra Serenei Williams.

Cand joaca Simona Halep finala de la Wimbledon. S-a decis ora de start!

Simona Halep s-a calificat pentru prima data in cariera in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3. Finala turneului de la Londra se va disputa sambata, 13 iulie 2019. Simona Halep e in finala la Wimbledon Halep a devenit prima romanca ajunsa .

Serena Williams abia asteapta finala cu Simona Halep: Mereu au fost meciuri grele cu ea

Simona Halep si Serena Williams se vor lupta, sambata, pentru trofeul pus in joc la Wimbledon dupa evolutii entuziasmante de ambele parti in cele doua saptamani ale Grand Slam-ului londonez.

HALEP FINALA WIMBLEDON.Mesajul transmis de Roger Federer pentru Simona

Simona Halep joaca astazi, de la ora 16:00, marea finala a Wimbledon, impotriva Serenei Williams. Roger Federer i-a transmis un mesaj Simonei Halep.

Pe ce loc ar putea ajunge Simona Halep dupa Wimbledon

Calificata pentru a doua oara in istorie in semifinalele Grand Slam-ului londonez de la Wimbledon, Simona Halep ar putea face un salt important in clasamentul mondial WTA.

De ce Serena Williams e supermotivata inaintea finalei de la Wimbledon, in care o intalneste pe Simona Halep

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, partida care va avea loc azi, de la ora 16. 00, in direct la Eurosport.

Ducesele Kate si Meghan au aplaudat-o in picioare pe Simona Halep, castigatoarea de la Wimbledon VIDEO

Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au participat la finala de la Wimbledon dintre Simona Halep si americanca Serena Williams, incheiata cu victoria romancei. Cele doua membre ale familiei regale britanice au reusit sa atraga atentia in momentul in care si-au facut aparitia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )