Libnet.ro
UNICEF

12:30

Serena Williams: Simona Halep a jucat la nivelul ei maxim, nu stiu ce as fi putut face altceva

Hotnews Hotnews,
 Serena Williams: Simona Halep a jucat la nivelul ei maxim, nu stiu ce as fi putut face altceva

Serena Williams a laudat-o si la conferinta de presa dupa finala de la Wimbledon pe Simona Halep, despre care a spus ca a jucat incredibil. continuă pe Hotnews

Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria!

Serena Williams a declarat, sambata, ca Simona Halep a jucat exceptional in finala de la Wimbledon s.

Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata ei

Aflata pentru al doilea an consecutiv in finala de la Wimbledon, Serena Williams a vorbit la conferinta de presa despre partida cu Simona Halep. Americanca a avut cuvinte de lauda despre Halep, precizand ca nu poate fi subestimata. Serena a afirmat ca nu a uitat infrangerea in fata romancei la Turneul Campioanelor 2014, scor 6-2, 6-0).

Miza financiara uriasa. Daca o invinge pe Serena Williams, Simona Halep va incasa cel mai mare premiu din toata cariera ei

Simona Halep poate scrie azi istorie in finala turneului de la Wimbledon, unde va juca, de la ora 16. 00, contra Serenei Williams.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Simona Halep prefateaza finala cu Serena Williams: Respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum ma simt mai puternica mental in fata ei

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, joi, ca finala cu Serena Williams va fi o mare provocare, dar a invatat din confruntarile cu jucatoarea americana ca are o sansa si acum se simte mai puternica mental fata de cum era la meciurile precedente. Ea a mai afirmat ca faptul ca va juca in ultimul act este un vis devenit realitate pentru mama sa si a mentionat, glumind, ca se va arunca in Tamisa indiferent de rezultat. Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata eiSimona Halep, in finala la Wimbledon 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil .

FOTO Serena Williams - Simona Halep, in finala la Wimbledon. Romanca castiga in mai putin de ora, 6-2, 6-2

Simona Halep si Serena Wiliams s-au intalnit in finala turneului de la Wimbledon. A fost pentru prima data in istorie cand o jucatoare din Romania a castigat Grand Slam-ul din capitala Angliei.

Serena Williams, despre Simona Halep: A jucat incredibil azi, mereu au fost meciuri grele cu ea

Serena Williams a declarat, joi, ca Simona Halep a jucat incredibil in semifinale cu Elina Svitolina.

Gluma facuta de Simona Halep, inainte de finala cu Serena Williams - VIDEO

Simona Halep joaca maine finala de la Wimbledon impotriva Serenei Williams. Simona Halep a devenit prima sportiva din Romania care se califica in finala de la Wimbledon. Fostul lider mondial a trecut in.

VIDEO Simona Halep a facut instructie cu Elina Svitolina (6-1, 6-3) si s-a calificat in finala de la Wimbledon - Rezumatul partidei

Simona Halep a depasit cea mai buna performanta bifata vreodata la Wimbledon semifinala din 2014), jucatoarea noastra urmand sa joace sambata pentru trofeul de la All England Club cu Serena Williams. Simona a trecut de-o maniera impresionata de Elina Svitolina 6-1, 6-3), iar rezumatul il poti vedea in interiorul materialului.

Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Finala de la Wimbledon din acest an a starnit interesul fanilor tenisului, chiar daca pretul biletelor la meciul Simona Halep Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anuntat ca toate tichetele puse in vanzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla si Meghan Markle si Kate Middleton. S-au vandut toate biletele .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )