Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO Simona Halep, antrenament alaturi de Ashleigh Barty la Shenzhen

Hotnews Hotnews,
 FOTO Simona Halep, antrenament alaturi de Ashleigh Barty la Shenzhen

Simona Halep a publicat, vineri, pe contul personal de Instagram, o fotografie in care apare alaturi de Ashleigh Barty, dupa o sesiune de antrenamente. continuă pe Hotnews

FOTO Simona Halep, antrenament cu Darren Cahill, la Shenzhen! Ce mesaj a avut jucatoarea pentru australian

SImona Halep se afla de la inceputul saptamanii in China unde se pregateste pentru Turneul Campioanelor, ultima competitie a sezonului feminin de tenis.

Caru cu vedete: 20 de ani de la primul numar Playboy Romania. Cati bani a luat Dana Savuica si cine i-a facut avansuri la sedinta foto; Simona Halep se marita cu Toni Iuruc. Cand va avea loc nunta

Ce spune Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV. De ce m-as duce la ceva mai slab? implinesc 24 de ani de Pro TV, ca la stiri, din 92 sunt pe sticla. Nu m-am gandit niciodata sa plec de la Pro TV, pentru ca. Nicki Minaj s-a maritat, in secret, cu producatorul Kenneth Petty. Modul in care si-au anuntat casatoria este unic. Cantareata RB Nicki Minaj si producatorul muzical Kenneth Petty s-au casatorit, in secret, dupa.

Simona HALEP, aparitie SPECTACULOASA la ceremonia Turneului Campioanelor. Ce ROCHIE ELECTRIZANTA a purtat tenismena (GALERIE FOTO)

Simona Halep a avut o aparitie spectaculoasa la ceremonia desfasurata la Shenzhen, cu ocazia inceperii Turneului Campioanelor. Tenismena romanca a stralucit intr-o rochie albastra cu o croiala extrem de.

Simona Halep, grupa infernala la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost repartizata in Grupa Violet a Turneului Campioanelor WTA Finals), care va avea loc la Shenzhen China), in perioada 27 octombrie - 3 noiembrie, alaturi de.

Simona Halep, in grupa cu Bianca Andreescu, Karolina Pliskova si Elina Svitolina, la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost repartizata in Grupa Violet a Turneului Campioanelor WTA Finals), care va avea loc la Shenzhen China), in perioada 27 octombrie - 3 noiembrie, alaturi de.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa cu Bianca Andreescu, Karolina Pliskova si Elina Svitolina

La Shenzhen a avut loc vineri tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie), iar Simona Halep face parte din Grupa Violet alaturi de Karolina Pliskova, Bianca Andreescu si Elina Svitolina.

Turneul Campioanelor: Shenzhen, raiul banilor - Simona Halep si cautarea formei de la Wimbledon

Singapore este deja istorie, iar Shenzhen-ul vine cu o sala incredibila si cu premii fabuloase campioana va incasa mai mult decat la orice Grand Slam). Turneul Campioanelor intra intr-o noua era, cea chinezeasca. Simona Halep calificata pentru a sasea oara consecutiv) isi doreste sa fi scapat de problemele medicale, iar principalul obiectiv il constituie gasirea formei de la Wimbledon. De stiut: Simona nu are palmares negativ cu niciuna dintre sportivele care vor participa la WTA Finals. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a Turneului Campioanelor de la Shenzhen.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Bianca Andreescu are loc luni, nu inainte de ora 14:00 Programul primelor partide

Organizatorii competitiei de la Shenzhen au anuntat, vineri, programul primelor partide din cadrul Turneului Campioanelor 27 octombrie - 3 noiembrie). Simona Halep o va intalni in prima sa partida din Grupa Violet pe Bianca Andreescu, luni, in a doua confruntare de simplu a zilei, nu inainte de ora 14:00 cele doua se vor duela pentru prima oara).

Simona Halep, intr-o rochie superba la sedinta foto oficiala de la Turneul Campioanelor. Pana si rivalele au complimentat-o

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor, chiar daca nu s-a refacut complet. Campioana de la Wimbledon a participat la sedinta foto oficiala a competitiei. Romanca a aratat impresionant, incat pana si rivalele au complimentat-o. Simona Halep, intr-o rochie superba la sefinta foto oficiala de la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 .

BREAKING NEWS. Simona Halep si-a aflat adversarele la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua in Grupa Violet la Turneul Campioanelor, alaturi de sportiva ce.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )